0
Close Menu
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Budo accessoires

Budo accessoires
Producten

Budo accessoires

Budo accessoires

Alle budo accessoires die u nodig heeft bij de vechtsport vindt u hier, bij Aiki Budo. Voor docenten hebben wij veel handige en leuke accessoires die helpen bij het lesgeven. Ook voor beoefenaars van de vechtsport hebben wij genoeg accessoires in huis. Bekijk alle producten in de webshop, of kom langs om de accessoires uit te proberen in onze winkel in Amsterdam.
 

Alle accessoires voor de vechtsport

Voor het beoefenen van vechtsporten zijn accessoires natuurlijk onmisbaar. Daarom verkoopt Aiki Budo heel veel verschillende budo accessoires. Welke vechtsport u ook beoefent, wij hebben de accessoires die u zoekt. Zo verkopen wij onder andere:

  • Budo banden;
  • Diploma’s en oorkondes;
  • Oefenwapens;
  • Wapenhoezen;
  • Wapenrekken.
     

Budo accessoires voor vechtsport docenten

Als budo docent wilt u natuurlijk de juiste materialen in de dojo hebben, zodat u goed les kunt geven. Wij verkopen veel verschillende oefenwapens, geschikt voor verschillende vechtsporten. Daarvoor hebben wij ook wapenrekken en wapenhoezen in het assortiment. Wanneer uw leerlingen een examen doen kunt u ze belonen met de gradatie vuistjes, die wij verkopen in meerdere kleuren. Die kunnen gebruikt worden in plaats van bijvoorbeeld halve banden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diploma’s van verschillende vechtsporten. Zo kunt u een persoonlijke draai geven aan de les, wat uw leerlingen ook zullen waarderen.
 

Accessoires van Aiki Budo

Wilt u de accessoires in het echt bekijken voordat u deze aanschaft? Kom dan langs in de Aiki Budo winkel in Amsterdam. Daar kunt u de accessoires uitproberen en onze experts om hulp vragen. Zij kunnen je helpen bij het selecteren van de beste accessoires voor u. Hun professionele adviezen hebben al vele vechtsporters geholpen. Natuurlijk kunt u de accessoires ook online in de webshop bestellen. Neem vervolgens al uw accessoires gemakkelijk mee naar de dojo in een van onze handige sporttassen. Alle budo accessoires die u zoekt, zijn te vinden bij Aiki Budo.

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving