0
Close Menu
 • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis verzending boven de €50
 • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Kleding

Vechtsportkleding
Producten

Vechtsport kleding

Bij vechtport kleding denken veel mensen al snel aan een judopak. Die zijn zeker te vinden bij Aiki Budo, naast nog heel veel andere kleding voor verschillende vechtsporten. Welke vechtsport u ook beoefent, wij hebben er kleding voor. Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot aanbod van verschillende budo pakken, maar ook boksshorts en budoshirts. Aiki Budo heeft kleding voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Bekijk dus snel alle producten!
 

Kleding voor verschillende vechtsporten

Bij iedere vechtsport is het belangrijk dat je de juiste kleding draagt. Vaak zijn deze kledingstukken kenmerkend voor de sport, in veel gevallen omdat ze verplicht zijn. Bij Aiki Budo kun je terecht voor kleding voor heel veel verschillende budo sporten. Zo verkopen wij onder andere:

 • Karatepakken;
 • Budo en Taekwondo pakken;
 • T-shirts, Trainingspakken e.d.;
 • Thai- en Bokskleding;
 • Ronin Budo broeken;
 • Judo en Jiu-Jitsu pakken.
   

Het verschil tussen een karate pak en een judopak

Zoals eerder gezegd is het dragen van de juiste kleding bij veel vechtsporten van het grootste belang. Twee pakken die vaak door elkaar worden gehaald, zijn het karate pak en het judopak. Over het algemeen is een karatepak gemaakt van een dunnere stof dan een judopak. Daarnaast is de jas van een judopak langer en vaak steviger, omdat er bij die sport meer aan de kleding getrokken wordt.
 

Vechtsport kleding van Aiki Budo

Wilt u de kleding eerst passen voordat u deze aanschaft? Dat kan in onze winkel in Amsterdam. Hier staan onze ervaren verkopers u bij met hun professionele advies. Zo kunt u samen kijken welke kleding het beste zit en waarmee u de vechtsport dus het beste kunt beoefenen. Al onze producten zijn te vinden in onze webshop. Daar vindt u ook accessoires en schoenen die de vechtsportoutfit helemaal compleet maken. Bekijk dus snel alle vechtsport kleding van Aiki Budo en vind de perfecte outfit voor u!

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving