0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Bitje kopen

Een bitje kopen is een verstandige beslissing wanneer je een vechtsport beoefent. De mond zelf en de tanden zijn een gevoelige plek waar je niet graag een beschadiging aan oploopt. Daarom hebben we diverse bitjes in ons assortiment die jouw tanden beschermen tegen rake klappen. Een goed bitje sluit naadloos aan op je gebit, zodat jouw gehele mond beschermd wordt. Een boksbitje kopen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn; bestel je mondbescherming gemakkelijk via de webshop.

Hoe gebruik je een bitje voor boksen?

Een mond bitje kopen voorkomt dat je volop in je mond geraakt wordt tijdens het sporten. In plaats daarvan verdelen mond bitjes de kracht van een trap of stoot over de hele mond, waardoor je niet snel een tand zult verliezen. Voordat je een bitje gebruikt, moet je het eerst in een glas kokend water plaatsen. Na 20 seconden hou je de gebitsbeschermer even onder de koude kraan. Nu duw je het bitje tegen je bovengebit en druk je de kaken zachtjes tegen elkaar aan. Wanneer je op het bitje zuigt, vormt het materiaal zich naar jouw gebit en ben je klaar voor de training. Een bitje dragen is niet altijd fijn. Daarom bieden we verschillende opties om het dragen van een bitje aantrekkelijker te maken:

Een bitje kopen met mint smaak voorkomt dat je kokhalsneigingen krijgt bij het indoen van het bitje. Een junior bitje heeft de perfecte afmetingen voor een kindergebit.

BOKS BITJE BESTELLEN

Een bokswedstrijd kan er hard aan toe gaan. Daarom is het verstandig om altijd een boks bitje te dragen. Kies voor een gel bitje met een rubberen shock frame. Deze mondbeschermer geeft extra bescherming aan de kaken en heeft een bestendige vorm. Bovendien heeft het bitje optimaal draagcomfort en vormt hij zich gemakkelijk om uw tanden. Wanneer je jouw mond- en tandbeschermer morgen al wilt gebruiken, kun je vandaag nog jouw bitje kopen in onze webshop. Als je voor 12.00 uur bestelt, bezorgen wij het bitje namelijk al de volgende dag bij je thuis. En maak je je  vooral geen zorgen over de betaling. Die voldoe je veilig en snel via iDeal of overboeking. Verzending onder Rembours is ook mogelijk. Wil je een bitje kopen, maar eerst nog advies krijgen over welke geschikt is voor jou? Neem gerust contact met ons op.

Bitjes Assortiment

 

 

Bitje Kopen Bij Aiki Budo