0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Over Aiki-Budo Sport

Aiki-Budo Sport is al sinds 1979 dé leverancier van vechtsport materialen in Amsterdam en omstreken. In 1979 gestart door Jan en Joke Lodewijks op de Bos en Lommerweg en in 1981 verhuist naar de huidige lokatie op de Burgemeester van Leeuwenlaan. In de begin jaren lag de nadruk op de tradionele budosporten, het kick-en thaiboxing stond nog volledig aan het begin van hun ontwikkeling. Begin jaren 90 werd er gestart met het RONIN® merk. Eerst alleen karate- en judopakken en later werden ook de bokshandschoenen en dergelijke toegevoegd. Op dit moment is er van het merk RONIN® een complete lijn vechtsportmaterialen voor zowel de traditionele vechtsporter als de hardere contact sporter.

In 2005 werd er een start gemaakt met het merk MUAY®. Dit originele Thaise merk levert Thaiboks materiaal van hoge kwaliteit. Controle tijdens de productie en het verpakken zorgen ervoor dat de kwaliteit van de producten is gewaarborgd. Op dit moment worden de producten van zowel RONIN® als MUAY® op verschillende lokaties verkocht en natuurlijk in onze webshop .

Team van Aiki-Budo Sport

Ons team bestaat uit 4 vaste medewerkers en een aantal oproepkrachten die allen, mede uit eigen ervaringen, verstand en kennis van de vechtsport hebben. Zij kunnen daarom een goed advies geven en u helpen om een keuze te maken om het juiste product aan te schaffen.

Webshop en winkel in Amsterdam

De combinatie winkel en webshop heeft een aantal voordelen. Alle materialen die in de webshop te koop zijn, zijn ook fysiek in onze winkel aanwezig. Zo kunt u de materialen in de winkel uitzoeken en passen waarna u eventueel later de bestelling doet in de webshop en het geheel thuis laat bezorgen. Andersom kan natuurlijk ook, een bestelling via de webshop is toch niet de juiste maat en kan dus ook in de winkel bij ons geruild worden.

 

Telefonisch advies bij webshop bestelling

Bij Aiki-Budo Sport proberen we u zoveel mogelijk van dienst te zijn met advies en een eerlijk aanbod van producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Service en advies zijn bij ons 2 belangrijke factoren en mocht het zo zijn dat u toch niet tevreden bent, dan proberen wij dat goed en snel op te lossen. Tijdens onze openingstijden kunt u ons bereiken voor advies bij uw webshop bestelling.

Onze winkel heeft een oppervlakte van meer dan 170m2 en is een bezoek zeker waard. En om een idee te krijgen kunt u hieronder een virtuele tour maken.