0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen bezorgd

Over Ons

Aiki-Budo Sport is al meer dan 35 jaar leverancier van vechtsport materialen. In 1979 gestart door Jan en Joke Lodewijks op de Bos en Lommerweg en in 1981 verhuist naar de huidige lokatie op de Burgemeester van Leeuwenlaan. In de begin jaren lag de nadruk op de tradionele budosporten, het kick-en thaiboxing stond nog volledig aan het begin van hun ontwikkeling. Begin jaren 90 werd er gestart met het RONIN® merk. Eerst alleen karate- en judopakken en later werden ook de bokshandschoenen en dergelijke toegevoegd. Op dit moment is er van het merk RONIN® een complete lijn vechtsportmaterialen voor zowel de traditionele vechtsporter als de hardere contact sporter.
In 2005 werd er een start gemaakt met het merk MUAY®. Dit originele Thaise merk levert Thaiboks materiaal van hoge kwaliteit. Controle tijdens de productie en het verpakken zorgen ervoor dat de kwaliteit van de producten is gewaarborgd. Op dit moment worden de producten van zowel RONIN® als MUAY® op verschillende lokaties verkocht en natuurlijk in onze webshop .

Ons team bestaat uit 4 vaste medewerkers en een aantal oproepkrachten die allen, mede uit eigen ervaringen, verstand en kennis van de vechtsport hebben. Zij kunnen daarom een goed advies geven en u helpen om een keuze te maken om het juiste product aan te schaffen.

De combinatie winkel en webshop heeft een aantal voordelen. Alle materialen die in de webshop te koop zijn, zijn ook fysiek in onze winkel aanwezig. Zo kunt u de materialen in de winkel uitzoeken en passen waarna u eventueel later de bestelling doet in de webshop en het geheel thuis laat bezorgen. Andersom kan natuurlijk ook, een bestelling via de webshop is toch niet de juiste maat en kan dus ook in de winkel bij ons geruild worden.

Bij Aiki-Budo Sport proberen we u zoveel mogelijk van dienst te zijn met advies en een eerlijk aanbod van producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Service en advies zijn bij ons 2 belangrijke factoren en mocht het zo zijn dat u toch niet tevreden bent, dan proberen wij dat goed en snel op te lossen.

Wij bieden u de mogelijkheid om zowel via internet als fysiek in onze winkel uw vechtsportmaterialen aan te schaffen. En op welke manier u dat ook doet, belangrijk is dat u tevreden bent met uw aankoop.

Onze winkel heeft een oppervlakte van meer dan 170m2 en is een bezoek zeker waard. En om een idee te krijgen kunt u hieronder een virtuele tour maken.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving