0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
Bokshandschoen binnenhandschoenen: Century quick wrap

Bokshandschoen binnenhandschoenen: Century quick wrap

13-03-2019
Nu verkrijgbaar bij Aiki Budo: de Century quick-wrap gloves. Deze binnenhandschoen voor in de bokshandschoen is een ideaal alternatief voor bandages. De strak zittende handschoen heeft extra padding op de knokkels om deze te beschermen. Daarnaast zit er een verstevigingsband om de pols om ook daar extra steun te geven. De bokshandschoen bandage vervangers zijn verkrijgbaar bij Aiki Budo.
 

Het grote voordeel van quick-wrap handschoenen

Bandages omdoen is vaak een heel gedoe. Ten eerste is er een ingewikkelde techniek om de bandages om je handen te vouwen en daarnaast blijven ze niet altijd goed zitten. Ook wanneer je de boksbandages niet gebruikt, kan het nog een hele kunst zijn om deze opgerold te houden. Al deze problemen zijn op te lossen met de quick-wrap handschoenen van Century. De handschoen is gemakkelijk aan te trekken, blijft goed zitten en beschermt de hand tegen blessures.
 

Bokshandschoen bandage vervanger bestellen

De Century quick-wrap gloves zijn verkrijgbaar in de webshop van Aiki Budo. De handschoenen komen in drie verschillende maten. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is volgende werkdag in huis. Bekijk deze en nog vele andere budo-artikelen in de Aiki Budo webshop.