0
Close Menu
  • Vóór morgen 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
De beste kerstcadeaus voor vechtsporters

De beste kerstcadeaus voor vechtsporters

07-12-2018

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent: kerstcadeaus! Aiki Budo heeft veel sportieve cadeaus voor iedere vechtsporter. Hieronder hebben we een paar goede cadeaus op een rijtje gezet om wat inspiratie op te doen. Zo ligt er gegarandeerd een leuk cadeau onder de kerstboom!

Karatepakken

Bij karate is het dragen van een karatepak verplicht. Daarmee is het het belangrijkste onderdeel van de uitrusting van de karateka. Karatepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Is een volledig nieuw pak niet nodig? De karatebroeken worden ook los verkocht. De karatepakken van Aiki Budo zijn van RONIN en Tokaido. Waarbij de karatepakken van Tokaido allemaal WKF Approved zijn. De maat van de karatepakken worden gemeten in centimeters, die gelijk staan aan de lichaamslengte van de sporter. Het pak mag bij aanschaf ruim vallen, aangezien deze nog kan krimpen na een aantal wasbeurten. De gekleurde banden, die het niveau van de karateka aangeven, zijn ook verkrijgbaar bij Aiki Budo. Naast karatepakken verkopen wij onder andere ook:

Boksschoenen

Een belangrijk onderdeel van de uitrusting van een bokser zijn de schoenen. Het schoeisel beschermt de enkels en zorgen voor extra grip op de vloer. Wij verkopen de beste boksschoenen van Nike, dat al jarenlang één van de beste sportmerken is. Hun boksschoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met grote bokslegendes als Roy Jones Junior en Manny Paquiao. De schoenen zijn van licht materiaal, wat goed van pas komt bij snel voetenwerk. Dankzij de hoge schacht worden de enkels extra goed beschermd. Daarnaast zorgt de minimale dikte van de zool ervoor dat de voeten in contact blijven met de vloer, waardoor je als bokser zeer goede grip hebt. Het materiaal van de schoen voert vocht goed af, waardoor voeten koel en droog blijven. De schoenen hebben dezelfde maten als gewone schoenen. Daarnaast worden zowel de Europese als de Amerikaanse maat vermeld bij boksschoenen van Nike.

Sportief kerstcadeau voor haar

Voor de sportieve vrouw is een sport BH of borstbeschermer een goed cadeau. Hoewel een sport BH bij iedere sport gedragen kan worden, is een borstbeschermer specifiek ontworpen om te dragen tijdens het beoefenen van een vechtsport. De beschermer bestaat uit een elastisch topje, waar twee harde ‘schelpen’ in geschoven kunnen worden. Eigenlijk zijn het dus harde BH-vullingen. De juiste maat voor de ‘schelpen’ staat in een handig schema in de webshop. Deze en nog veel meer leuke kerstcadeaus zijn verkrijgbaar in onze vechtsportwinkel in Amsterdam of in de Aiki Budo webshop.