0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • SSL-gecertificeerde webshop
De nieuwe Trend Line Bokshandschoenen

De nieuwe Trend Line Bokshandschoenen

12-11-2016

De nieuwe Ronin Trend line bokshandschoenen combineren de kwaliteit van de Ronin Bokshandschoenen met een leuk en frisse Trendy look.

We starten deze nieuwe Trend Line met een 3-tal verschillende kleuren.
Om te beginnen hebben we een mat zwarte handschoen laten maken met een beetje glimmende logo print over de handschoen heen. Het label wat op de klittenband sluiting zit is een reliëf logo wat ook uitgevoerd is in het mat zwart.  Leverbaar in 8oz t/m 16oz.

                                                 

                                         

De tweede handschoen is een iets meer opvallende handschoen. Deze is namelijk glimmend wit met een gouden print. Deze handschoen is ook voorzien van een reliëf logo op de pols en leverbaar in de maten 8, 10, 12 en 14oz.

                                             

De derde handschoen is echt voor de mensen die iets aparts willen. Voor hen hebben we namelijk een handschoen laten maken in Fluor Geel. De print op deze handschoen is iets donkerder geel en dus niet opvallend. Wel opvallend  zijn het zwarte reliëf logo en het zwarte klittenband wat voor contrast zorgen bij deze handschoen. Ook deze Fluor gele handschoenen zijn leverbaar in 8oz t/m 14oz.

                                            

Alle 3 de modellen zijn per direct te bestellen via onze site en uiteraard ook te verkrijgen in onze winkel in Amsterdam.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving