0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
Nieuwe Tokaido Kumite karate pakken zijn binnen

Nieuwe Tokaido Kumite karate pakken zijn binnen

04-03-2019
Nu verkrijgbaar bij Aiki Budo: de nieuwe Tokaido Kumite karate pakken! De pakken komen in twee versies: Tokaido Karatepak Kumite Master Raw en Tokaido karatepak Kumite Junior. Het beste aan deze pakken zijn dat beide versies WKF approved zijn en dus op alle wedstrijden – nationaal en internationaal – gedragen kunnen worden.
 

Tokaido Karatepak Kumite Master Raw

Het masterpak is een slim fit model. Hierdoor zit het pak wat strakker dan reguliere pakken met alle voordelen van dien. Daarnaast heeft dit karatepak model een hoog draagcomfort en een professionele uitstraling. Het pak heeft het Tokaido logo op de borst, in de nek en op de broek geborduurd. Tokaido Karatpak Kumite Master Raw is verkrijgbaar in de maten 160 t/m 200.
 

Tokaido Karatepak Kumite Junior

Dit juniorpak is speciaal ontworpen voor kinderen. Ook dit pak heeft een hoog draagcomfort en geborduurde logo’s op de borst, in de nek en op de broek. Het pak is verkrijgbaar in de maten 130 t/m 150. Tokaido Karatepak Kumite Junior is gemaakt van een ademende stof en schuurt niet tegen de huid.
 

Karatepak in de webshop

Het Tokaido Karate Masterpak en het Tokaido Karate Juniorpak zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van Aiki Budo. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is volgende werkdag in huis! De nieuwste Tokaido Kumite karatepakken koop je bij Aiki Budo.