0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
Pakjesavond: Sinterklaascadeaus voor vechtsporters

Pakjesavond: Sinterklaascadeaus voor vechtsporters

30-11-2018

Aiki Budo heeft de leukste Sinterklaascadeaus in huis voor iedere vechtsporter. Wij hebben een paar cadeaus geselecteerd die op het verlanglijstje van menig bokser of judoka staat. Naast onze reguliere producten zijn er ook veel afgeprijsde vechtsport artikelen te vinden op onze site, speciaal voor de slimme Sint. Bekijk hieronder alle sportieve Sinterklaascadeaus!

Bokshandschoenen

Voor boksers is een nieuw paar bokshandschoenen voor Sinterklaas ideaal. Omdat bokshandschoenen verkrijgbaar zijn in verschillende prijsklassen, kan de Sint voor ieder budget een geschikt paar vinden. Verschillende bokshandschoenen kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden, zo zijn er speciale bokszakhandschoenen en kickbokshandschoenen. Zo’n speciaal paar is een goede toevoeging aan de uitrusting van de bokser. Het makkelijke van handschoenen is dat de maten afhangen van het lichaamsgewicht van de bokser. Op de site staat bij iedere bokshandschoen een handig schema dat aangeeft welke maat handschoen bij welk lichaamsgewicht hoort. Bij Aiki Budo verkopen wij enkel bokshandschoenen van de absolute topmerken op het gebied van vechtsport, zoals:

  • Century USA;
  • MUAY;
  • RONIN Fight-gear;
  • TWINS;
  • Venum.

Judopakken

Een judopak is het hoofdonderdeel van de uitrusting van een judoka. Er zijn verschillende soorten pakken voor judoka’s, een competitiepak is anders dan een pak om in te trainen. Daarnaast worden judobroeken los verkocht, mocht een volledige uitrusting niet nodig zijn. De pakken die Aiki Budo verkoopt zijn van de merken RONIN, Kappa en Grips. Bij het aanschaffen moet het pak ruim vallen, omdat niet alle pakken zijn voor gekrompen. Dat betekent dat het pak nog een centimeter of 3, 4 zal krimpen ook nadat het al een aantal keer gewassen is. De pakken van Grips en Kappa zijn wel voor gekrompen, dus bij het volgen van de wasvoorschriften zullen deze niet meer krimpen. De maat van het pak wordt gemeten in centimeters, die gelijk zijn aan de lichaamslengte van de judoka. Naast judopakken zijn karatepakken en andere budopakken verkrijgbaar in onze vechtsportwinkel. Ook de gekleurde banden, die het niveau van de sporter aangeven zijn te koop bij Aiki Budo.

Sporttassen

Vechtsporters moeten vaak veel spullen meenemen daar de trainingen en wedstrijden. Om die reden is een goede sporttas onmisbaar voor iedere vechtsporter. Zo’n speciale sporttas is extra groot en gemaakt van stevige materialen. Daarnaast bestaat de tas uit verschillende vakken, zodat alle spullen makkelijk terug te vinden zijn.

Sinterklaascadeaus van Aiki Budo

Zoekt de Sint dus nog een sportief cadeau? Dan moet hij bij Aiki Budo zijn! Naast de bovengenoemde artikelen zijn er namelijk nog veel meer leuke cadeaus te vinden. Voor zowel grote als kleine budgets hebben wij producten in huis. Voor de leukste en sportiefste Sinterklaascadeaus moet je dus bij Aiki Budo zijn!