0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
Super Pro boxing gear bij Aiki-Budo Sport

Super Pro boxing gear bij Aiki-Budo Sport

27-06-2019

Sinds dit jaar is Super Pro boxing gear weer terug! Het topmerk dat al sinds 1978 vechtsportartikelen produceert heeft in 2019 weer nieuwe producten op de markt gebracht, met de kwaliteit die je van ze gewend bent. Kenmerkend aan dit merk is dat de producten ontwikkeld worden door ervaren vechtsporters, zodat ze aan alle nodige eisen voldoen. Bokshandschoenen, handpads, bandages, scheenbeschermers en binnenhandschoenen – alles wat je nodig hebt voor trainingen en wedstrijden vind je in ons assortiment Super Pro boxing gear.

Super Pro Boxing gear

Wat maken de boksartikelen van Super Pro boxing gear zo goed?

  • Super Pro boxing gear kenmerkt zich door ervaring met de vechtsport. Niet alleen is dit merk al meer dan veertig jaar op de markt, de eigenaar van Super Pro is een getraind vechtsporter. Met deze ervaring worden vechtsportartikelen ontworpen die aan alle eisen voldoen;
  • De boksartikelen van Super Pro zien er stoer uit en zijn van professionele kwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor de gear van Super Pro;
  • Super Pro bewijst maar weer dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Hun boxing gear is niet duur en is geschikt voor beginners en professionals.

Super Pro bokshandschoen warrior

Super Pro warrior bokshandschoenenHet belangrijkste voor (kick)boksen zijn de handschoenen. Van bokshandschoenen wil je dat ze voldoende ondersteuning aan je polsen bieden en van goede kwaliteit zijn, zodat ze lang meegaan. In ons assortiment vind je verschillende Super Pro bokshandschoenen, maar welke er echt tussenuit springen zijn de Super Pro bokshandschoenen warrior. Deze zwart witte bokshandschoenen met stoer logo zijn gemaakt van echt buffalo leer, waardoor ze soepel zijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze goed aanvoelen, maar soepel leer slijt ook nog eens minder snel. Het dikke klitteband om de pols zorgt voor voldoende ondersteuning bij het stoten. Bokshandschoenen van echt goede kwaliteit dus en voor een mooie prijs!

Boksartikelen die voldoen aan alle eisen

Naast bokshandschoenen bevat ons assortiment nog meer (kick)boksartikelen van Super Pro, zodat je alles wat je nodig hebt voor je trainingen en wedstrijden van hetzelfde merk kunt aanschaffen. Wij hebben een paar artikelen voor je uitgelicht, die ervoor zorgen dat je jouw trainingen naar een hoger niveau tilt:

  • Super Pro handpads curved long: Met deze handpads kun je intensiever trainen zonder je partner te bezeren. Met de kickboks handpads train je je hand-oogcoördinatie en werk je aan je conditie. Daarnaast biedt het je trainer of partner de mogelijkheid om aanwijzingen en tips te geven, ideaal dus om snel beter te worden in kickboksen;
  • Super Pro scheenbeschermers guardian: Ook scheenbeschermers kunnen niet ontbreken tijdens het vechten. De Super Pro scheenbeschermers guardian beschermen jou en je tegenstander tegen letsel wanneer je een trap uitdeelt. Zo kun je goed sparren zonder bang te zijn voor blijvend letsel;
  • Super Pro binnenhandschoen met bandage: Als laatste onderdeel van je Super Pro boxing gear zijn er binnenhandschoenen met bandage. Niet alleen zijn je knokkels beter beschermd door de extra laag foam, de bandage van de binnenhandschoenen zorgen ervoor dat je minder snel last krijgt van overbelaste polsen.

Super Pro boksartikelen online bestellen

Wil jij ook trainen met het merk van de ervaren kickboksers? Bekijk dan eens ons assortiment Super Pro boxing gear. Je bestelt de kickboks artikelen gemakkelijk via onze webshop en voor 16.00 uur besteld is de volgende dag al in huis! Bandages, binnenhandschoenen, bokshandschoenen, scheenbeschermers en handpads behoren tot ons ruime assortiment Super Pro boxing gear.