0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Crossfit

Crossfit is eigenlijk een combinatie van de afzonderlijke sporten zoals gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Tijdens een Crossfit training worden de oefeningen op een gevarieerde manier en met een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Wel is het zaak om de oefeningen nog strikt uit te voeren. De gedachten achter het CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

Crossfit artikelen bij Aiki Budo Sport

Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van haltersdumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakkentouwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving