0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Boksbal kopen

Wilt u een boksbal kopen bij u in de buurt of online? Boksballen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Welke maat u nodig heeft is afhankelijk van het gebruik van de boksbal. Bij Aiki-Budo Sport werken ervaren medewerkers die u precies kunnen vertellen welke boksbal u het beste kunt kopen. In onze winkel kunt u de boksbal uitproberen, of u kunt hem direct bestellen via deze webshop.

BOKSBAL KOPEN ONLINE

Wanneer u niet in de buurt bent of al weet welke boksbal u wilt kopen, kunt u terecht bij de webshop van Aiki-Budo Sport. In onze webwinkel vindt u verschillende boksballen. Hier kunt u direct de boksbal bestellen die u wilt. Wij zorgen ervoor dat deze snel bij u wordt afgeleverd! Wij leveren in verschillende plaatsen, dus ook bij u thuis! Een boksbal kopen was nog nooit zo gemakkelijk! Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op.

DE VOORDELEN VAN EEN BOKSBAL

In de meeste sportscholen ziet u vooral veel bokszakken. Deze zware zakken hangen aan het plafond en dat is niet altijd voor iedereen een optie. Daarom kan het aanschaffen van een boksbal een goede oplossing zijn. Een boksbal heeft ten opzichte van een bokszak of andere bokstargets behoorlijk wat voordelen:

  • Boksballen zijn een stuk kleiner dan bokszakken en nemen daarom veel minder ruimte van de kamer in beslag.
  • Boksballen zijn lichter dan bokszakken, waardoor deze makkelijker aan het plafond kunnen worden gehangen. Waar bokszakken aan stevige balken moeten worden bevestigd, is dit voor boksballen minder het geval.
  • Een boksbal is veel makkelijker op te bergen wanneer u deze uit de ruimte weg wilt hebben. Wanneer u de boksbal weer wilt gebruiken hangt u deze simpelweg weer terug.
  • Een staande boksbal, of een boksbal op een voet, zwaait tijdens het trainen ook veel minder heen en weer, waardoor andere spullen in de ruimte minder gevaar lopen om stuk te gaan.

BOKSBAL KOPEN BIJ AIKI BUDO

Al onze boksballen zijn te vinden in de Aiki Budo webshop. Onze producten worden in veel gevallen de volgende dag al geleverd. U kunt de boksballen ook eerst komen uitproberen in onze vechtsportwinkel bij u in de buurt. Daar kunnen onze ervaren verkoopmedewerkers u voorzien van hun professionele advies, zodat u zeker weet dat u het juiste product aanschaft. Denk dus direct aan Aiki Budo wanneer u erover nadenkt om een boksbal te kopen.