0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Boksbal kopen

Een boksbal kopen doet u bij Aiki Budo Sport nabij ! Aiki Budo Sport is de sportwinkel voor al uw vechtsport en fitness producten. In ons assortiment vindt u onder andere trainingsdummies en targets, boksringen, bokshandschoenen en sportvoeding.

WAAROM EEN BOKSBAL KOPEN?

Een boksbal is ideaal om thuis mee te trainen. Op zo’n boksbal traint u tijdens het stoten namelijk uw techniek en uw conditie. Omdat de boksbal relatief gezien een kleiner doelwit is, werkt u vooral aan het trainen van uw coördinatie. Er zijn verschillende soorten boksballen die allemaal op een andere manier en voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. De meest voorkomende boksballen zijn:

  • Speedbal;
  • Dubbel-end bal;
  • Boksbal op voet;
  • Hangende boksbal.

DE VOORDELEN VAN EEN BOKSBAL

Ten opzichte van bokzakken en andere bosktargets hebben boksballen vele voordelen. Zo zijn ze kleiner, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen en makkelijker op te bergen zijn. Ook is een boksbal toegankelijker, omdat de balken in het plafond waar u de bal aan gaat ophangen minder stevig hoeven te zijn dan voor een bokszak. Daarnaast zijn boksballen beter voor het trainen van de coördinatie, omdat het kleinere targets zijn. Vooral speedballen en dubbel-end ballen zijn hiervoor zeer geschikt. Boksballen zijn verkrijgbaar als hangende boksbal, maar ook als staande boksbal op een voet.

BOKSBAL KOPEN ONLINE

Als u een boksbal wilt kopen, ervaar dan van het gemak van onze fysieke winkel te Amsterdam nabij en onze webshop. U kunt namelijk de boksbal bezichtigen en uitproberen in onze winkel, om hem vervolgens in onze webshop te kopen en te laten bezorgen in of nabij . Natuurlijk hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. Zo bieden we u een breed aanbod aan bokszakken, bokspalen en bokspoppen. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van boks- en kickbokshandschoenen. Ook voor artikelen voor alle andere vechtsporten moet u bij Aiki Budo zijn. Onze producten zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en worden in veel gevallen de volgende dag al geleverd.

DESKUNDIG ADVIES BIJ AANSCHAF BOKSBAL

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij u altijd voorzien van een deskundig advies indien u een boksbal, bokshandschoenen of een van onze andere producten wilt kopen voor het beoefenen van uw sport. Kom daarom eens langs in onze winkel nabij of bestel uw producten rechtstreeks in onze webshop. bij Aiki Budo Sport in de buurt van kunt u een boksbal kopen en u slaagt altijd!

Assortiment boksballen
 

 

Boksbal kopen aiki Budo