0
Close Menu
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Boksbal kopen Rotterdam

Een boksbal kopen doet u bij Aiki-Budo Sport te Amsterdam nabij Rotterdam! Aiki-Budo Sport is de sportwinkel voor al uw vechtsport en fitness producten. In ons assortiment vindt u onder andere trainingsdummies en targets, boksringen, bokshandschoenen en sportvoeding.

Boksbal kopen online

Als u een boksbal wilt kopen ervaar dan van het gemak van onze fysieke winkel te Amsterdam nabij Rotterdam en onze web shop. U kunt namelijk de boksbal bezichtigen en uitproberen in onze winkel, om hem vervolgens in onze web shop te kopen en hem te laten bezorgen in of nabij Rotterdam.

Deskundig advies bij aanschaf boksbal

Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij u altijd voorzien van een deskundig advies indien u een boksbal of een van onze andere producten wilt kopen voor het beoefenen van uw sport. Kom daarom eens langs in onze winkel nabij Rotterdam of bestel uw producten rechtstreeks in onze web shop, bij Aiki-Budo Sport slaagt u altijd!

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving