0
Close Menu
 • Vóór morgen 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis verzending boven de €50
  Voor bijna alle producten
 • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Bokshandschoenen

Bent u op zoek naar bokshandschoenen bij u in de buurt? Er zijn verschillende soorten bokshandschoenen. Zo zijn er kickbokshandschoenen en bokszak bokshandschoenen. Wedstrijdhandschoenen zijn veelal lichter dan trainingshandschoenen. Daarnaast zijn er ook nog thaibokshandschoenen, welke speciaal gemaakt zijn voor het trainen op een boksbal. Bij Aiki Budo werken ervaren medewerkers die u uitstekend kunnen adviseren over onze bokshandschoenen. In onze winkel kunt u gelijk de handschoenen passen. Zo gaat u altijd met de juiste bokshandschoenen naar huis.

DE JUISTE MAAT BOKSHANDSCHOENEN

Welke maat en welk gewicht handschoenen u moet hebben, hangt af van uw eigen lichaamsgewicht en de grootte van uw handen. De maten van de bokshandschoenen worden bijna altijd gemeten in ounces (oz). Bij de producten in onze webshop zult u altijd een schema vinden, waaruit u kunt opmaken welke maat bokshandschoenen u moet hebben. Om vast een indicatie te geven, vindt u hieronder een schema dat klopt voor de meeste bokshandschoenen. Hierin staat voor ieder lichaamsgewicht de maat bokshandschoen:

 • Tot 55 kg: 8 oz of 10 oz
 • 55 kg tot 65 kg: 12 oz
 • 65 kg tot 75 kg: 14 oz
 • 75 kg tot 85 kg: 16 oz
 • 85 kog tot 100 kg: 18 oz
 • Vanaf 100 kg: 20 oz

BOKSHANDSCHOENEN BIJ AIKI BUDO

Bij Aiki Budo verkopen wij bokshandschoenen van de beste merken op het gebied van vechtsportartikelen, zoals Century USA, MUAY, RONIN, TWINS en Venum. U kunt al onze bokshandschoenen passen in onze winkel bij u in de buurt, waar u van harte welkom bent. Onze ervaren verkoopmedewerkers kunnen u helpen bij het uitkiezen van het beste paar bokshandschoenen voor u. Naast bokshandschoenen hebben wij nog veel meer vechtsportartikelen, zoals boksschoenen, bokszakken en karatepakken. Bekijk snel alle producten in onze webshop of kom langs in onze winkel.
 

BOKSHANDSCHOENEN BESTELLEN

Weet u al welke soort bokshandschoenen u nodig heeft? Bent u al bekend met de verschillende pasvormen en maten? Dan kunt u ook gemakkelijk uw bokshandschoenen in onze webshop bestellen. Ook wanneer u eerder langs bent geweest in de winkel, kunt u ervoor kiezen om de producten in de webshop te bestellen. De artikelen worden dan vaak de volgende dag nog bij u thuisbezorgd. Wij leveren onze artikelen in veel verschillende plaatsen, dus ook in uw woonplaats! Heeft u nog vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op. Al onze bokshandschoenen zijn te vinden in onze winkel en in de Aiki Budo webshop.