0
Close Menu
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Bokshandschoenen

Bent u op zoek naar bokshandschoenen bij u in de buurt? Er zijn verschillende soorten bokshandschoenen. Zo zijn er trainingsbokshandschoenen en wedstrijd bokshandschoenen. De wedstrijd handschoenen zijn veelal lichter dan de trainingshandschoenen. Daarnaast zijn er ook nog bokszak handschoenen, welke speciaal gemaakt zijn voor het trainen op een boksbal. Welke maat en welk gewicht handschoenen u moet hebben hangt af van uw gewicht en de grootte van uw handen. Bij Aiki-Budo Sport werken ervaren medewerkers die u uitstekend kunnen adviseren over onze bokshandschoenen. In onze winkel kunt u gelijk de handschoenen passen. Zo gaat u altijd met de juiste bokshandschoenen naar huis.

Bokshandschoenen bestellen

Weet u al welke soort bokshandschoenen u nodig heeft? Bent u al bekend met de verschillende pasvormen en maten? Dan kunt u ook gemakkelijk uw bokshandschoenen in onze webshop bestellen. Deze worden dan bij u thuisbezorgd. Onze artikelen worden in veel plaatsen bezorgd, dus ook bij u thuis! Heeft u nog vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving