0
Close Menu
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Bokshandschoenen Breukelen

Als u op zoek bent naar bokshandschoenen dan bent u bij Aiki-Budo Sport nabij Breukelen op het juiste adres! In onze winkel in Amsterdam en in onze web shop kunt u alle verschillende bokshandschoenen vinden. Van trainingsbokshandschoenen tot aan wedstrijdbokshandschoenen, bij Aiki-Budo Sport vindt u alle boks artikelen onder een dak!

Online bokshandschoenen kopen

Ook wanneer u op zoek bent naar bokshandschoenen  en woonachtig bent in de omgeving van Breukelen kunnen wij u bedienen. Bekijk onze bokshandschoenen in onze web shop en laat ze bij u thuis bezorgen in of nabij Breukelen. En als u uw bokshandschoenen voor 12.00 uur besteld zorgen wij ervoor dat u ze de volgende dag bezorgd krijgt in Breukelen en omgeving!

Advies bij aankopen

Natuurlijk kunt u zich ook laten informeren over onze bokshandschoenen. In onze winkel te Amsterdam nabij Breukelen bedienen onze medewerkers u graag van een vakkundig advies. Bij Aiki-Budo Sport slaagt u altijd! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving