0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Bokshandschoenen Lisse

Als u op zoek bent naar bokshandschoenen dan bent u bij Aiki Budo Sport, nabij Lisse op het juiste adres! In onze winkel in Amsterdam en in onze webshop kunt u alle verschillende bokshandschoenen vinden. Van trainingsbokshandschoenen tot aan wedstrijdbokshandschoenen, bij Aiki Budo Sport vindt u alle boksartikelen onder een dak! Bezoek de webshop of kom langs in onze winkel nabij Lisse.

BOKSHANDSCHOENEN VAN DE BESTE MERKEN

In ons brede assortiment vindt u bokshandschoenen van veel verschillende merken. Deze merken zijn stuk voor stuk absolute topmerken op het gebied van vechtsportartikelen. Daardoor zijn alle bokshandschoenen van zeer hoge kwaliteit. Een aantal merken die wij verkopen zijn:

WANNEER ZIT DE HANDSCHOEN GOED?

De juiste bokshandschoen zit lekker en zit stevig vast, zonder dat uw hand wordt afgekneld. Er zijn een aantal dingen waar u tijdens het passen van een bokshandschoen op moet letten. Aan de binnenzijde van de handschoen zit bij de vingers een naad. Het is belangrijk dat uw vingertoppen over deze naad heen komen. Is dit niet het geval? Dan zijn de handschoenen te groot. De breedte van de handschoen is niet zo belangrijk. Omdat u tijdens het boksen vaak boksbandages zult dragen, is het belangrijk dat hiervoor in de handschoen nog ruimte over is. Wanneer u de bokshandschoen een aantal keer gebruikt heeft, zullen deze iets losser gaan zitten. Wanneer dat zo is, kunt u er met boksbandages in. Na een aantal trainingssessies zult u zien dat de handschoenen de perfecte pasvorm hebben.

ONLINE BOKSHANDSCHOENEN KOPEN

Ook wanneer u op zoek bent naar bokshandschoenen  en woonachtig bent in de omgeving van Lisse kunnen wij u bedienen. Bekijk onze bokshandschoenen in onze webshop en laat ze bij u thuis bezorgen in of nabij Lisse. Als u uw bokshandschoenen voor 12.00 uur besteld, zorgen wij ervoor dat u ze de volgende dag bezorgd krijgt in Lisse en omgeving! Bekijk alle vechtsportartikelen en plaats direct uw bestelling.

ADVIES BIJ HET KOPEN VAN BOKSHANDSCHOENEN

Natuurlijk kunt u zich ook laten informeren over onze bokshandschoenen. In onze winkel te Amsterdam nabij Lisse bedienen onze medewerkers u graag van een vakkundig advies. Zo kunt u alle bokshandschoenen passen en weet u direct of de handschoenen u goed passen. Veel andere boksers en vechtsporters gingen u al voor naar onze vechtsportwinkel. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Aiki Budo Sport slaagt u altijd bij het kopen van bokshandschoenen!

 
 
 
 
Bokshandschoenen van Aiki Budo