0
Close Menu
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Bokszak kopen

Wilt u graag een bokszak kopen in uw buurt? Er zijn allerlei verschillende soorten en maten bokszakken te koop. Waar de bokszak voor gebruikt wordt bepaalt welke grootte u nodig heeft. Aiki-Budo Sport heeft medewerkers in dienst die veel weten van onze producten. Zij kunnen u daarom uitstekend adviseren bij het kopen van een bokszak. Bovendien kunt u onze boksballen ook uitproberen in onze winkel. Op deze manier weet u zeker dat u de juist bokszak aanschaft.

Bokszak kopen bij Aiki Budo Sport

Ben u niet in de buurt of weet u al welke bokszak u wilt kopen? Dan kunt u natuurlijk ook terecht in de webwinkel van Aiki-Budo Sport. Hier vindt u een ruim assortiment bokszakken en trainingsdummies. U kunt hier direct de bokszak kopen die u wilt! Wij leveren onze artikelen in verschillende plaatsen, dus ook bij u thuis! De juiste bokszak kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Heeft u nog vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving