0
Close Menu
  • Vóór morgen 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Bokszak kopen

Wilt u graag een bokszak kopen in uw buurt? Er zijn allerlei verschillende soorten en maten bokszakken te koop. Waar de bokszak voor gebruikt wordt, bepaalt welke grootte u nodig heeft. Aiki Budo Sport heeft medewerkers in dienst die veel weten van onze producten. Zij kunnen u daarom uitstekend adviseren bij het kopen van een bokszak. Bovendien kunt u de boksballen ook uitproberen in onze winkel. Op deze manier weet u zeker dat u de juist bokszak aanschaft. Daarnaast zijn al onze producten te vinden in de webshop.

VERSCHILLENDE MATEN BOKSZAKKEN

Bokszakken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Kortere bokszakken worden voornamelijk gebruikt voor het trainen van stoten. Langere bokszakken kunnen gebruikt worden voor hogere kicks en op de langste bokszakken kunt u alles trainen, zelfs lowkicks. De keuze voor de bokszak hangt dus af van het soort trainingen die u wilt doen, uw eigen lengte en de hoogte van de kamer waar de zak komt te hangen. De bokszakken die Aiki Budo verkoopt, zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 80 cm;
  • 100 cm;
  • 120 cm;
  • 150 cm;
  • en 180 cm.

 

HET GEWICHT VAN BOKSZAKKEN

Hoe langer de bokszak, hoe zwaarder. Dat spreekt natuurlijk voor zich, maar ook de vulling van de bokszak speelt mee bij het gewicht. Bijna alle bokszakken die wij verkopen zijn gevuld met textielsnippers. Die vulling is niet heel zwaar, maar ook niet te licht. Wilt u zware trainingen doen en zoekt u daarom een zwaardere bokszak? Overweeg dan bokszakken met een vulling van zand of water. Wanneer u juist meer uw conditie wilt trainen, raden wij een lichtere bokszak aan. Kies bijvoorbeeld voor een zak gevuld met zaagsel. Een lichtere bokszak zwaait wel meer heen en weer, wat sommige boksers niet fijn vinden.  

 

BOKSZAK KOPEN BIJ AIKI BUDO SPORT

Bent u niet in de buurt van onze winkel of weet u al welke bokszak u wilt kopen? Dan kunt u natuurlijk terecht in de webwinkel van Aiki Budo Sport. Hier vindt u een ruim assortiment bokszakken en trainingsdummies. U kunt hier direct de bokszak kopen die u wilt! Wij leveren onze artikelen in verschillende plaatsen, dus ook bij u thuis! De juiste bokszak kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Voor persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze vechtsportwinkel in Amsterdam. Daar kunnen onze ervaren verkoopmedewerkers u helpen bij het kiezen van de juiste bokszak. Denk dus aan Aiki Budo als u een bokszak wilt kopen bij u in de buurt!