0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Bokszak kopen Amersfoort

Welkom bij Aiki-Budo Sport, bij ons  kunt u terecht voor al uw vechtsportartikelen! Zo kunt u bij ons vechtsportkleding, bokshandschoenen, sportvoeding en sporttassen, maar ook bijvoorbeeld een bokszak kopen, zowel in onze web shop als in onze winkel te Amsterdam nabij Amersfoort.

Bokszak uitproberen

Als u een bokszak wilt kopen geniet dan van het gemak van de combinatie van onze fysieke winkel te Amsterdam nabij Amersfoort en onze web shop. U kunt de bokszak bezichtigen en uitproberen in onze winkel, om hem vervolgens in onze web shop te kopen en hem te laten bezorgen in of nabij Amersfoort. In verband met de verzendingsmogelijkheden en de kosten daarvan graag vooraf even contact met ons opnemen.

Bokszak kopen bij Aiki-Budo

Een bokszak kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, kies voor de service en ervaring van Aiki-Budo Sport en krijg waar voor uw geld, in onze web shop of in onze winkel in Amsterdam nabij Amersfoort, bij Aiki Budo slaagt u altijd! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving