0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Bokszak kopen

Welkom bij Aiki Budo Sport, waar u de beste bokszakken kunt kopen, in de buurt van ! Wij verkopen alle vechtsportartikelen die u zich maar kunt wensen, waaronder vechtsportkleding, bokshandschoenen, sportvoeding en sporttassen. Dat alles is verkrijgbaar in onze online shop en in de Aiki Budo vechtsportwinkel in Amsterdam, nabij .

VERSCHILLENDE BOKSZAKKEN TE KOOP

Bokszakken zijn te koop in verschillende uitvoeringen. Het belangrijkste bij het kiezen van een bokszak, is het bepalen van de lengte van de zak. Deze keuze hangt af van drie variabelen:

  • Het soort trainingen die u wilt uitvoeren op de bokszakken: kortere zakken zijn ideaal voor het trainen van stoten, langere zakken zijn ook geschikt voor het trainen van trappen.
  • Uw eigen lengte: wanneer u zelf lang bent, heeft u voor sommige trainingen een langere bokszak nodig.
  • De hoogte van de ruimte waar de bokszak komt te hangen: een bokszak hangt vaak aan een ketting aan het plafond, die hoog genoeg moet zijn om de bokszak in de kamer te passen.

 

WAAR KAN IK EEN BOKSZAK OPHANGEN?

Om een bokszak op te kunnen hangen, moet de ruimte aan enkele voorwaarden voldoen. Om de bokszak heen moet voldoende vrije ruimte zijn. Zo kunt u er zelf staan en raakt de bokszak ook geen spullen wanneer deze zwaait tijdens het trainen. Over het algemeen raden wij ongeveer een meter vrije ruimte rond de zak aan. Verder is het belangrijk dat de plafondbalk, waar u de bokszak aan op gaat hangen sterk genoeg is voor het gewicht van de zak. Zijn de balken in uw plafond niet sterk genoeg? Dan kunt u altijd nog een muurbeugel overwegen.

 

BOKSZAK UITPROBEREN

Wanneer u een bokszak wilt kopen, vindt u het misschien fijn om deze van tevoren een keer uit te proberen. Daarom kunt u bij Aiki Budo altijd langskomen in onze vechtsportwinkel in Amsterdam, nabij . Hier kunt u al onze producten uitproberen en persoonlijk advies krijgen van onze ervaren verkoopmedewerkers. Vervolgens kunt u de producten online bestellen in onze webshop. Wij verzenden onze artikelen door heel Nederland, dus ook naar . In verband met de verzendingsmogelijkheden en de kosten daarvan vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen.

 

BOKSZAK KOPEN BIJ AIKI BUDO

Een bokszak kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, kies voor de service en ervaring van Aiki Budo Sport en krijg waar voor uw geld, in onze webshop of in onze winkel. U kunt een bokszak kopen in de buurt van bij Aiki Budo!