0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Judopakken

Judopakken kopen online kopen of bij een winkel in uw buurt? Kom naar de webshop van Aiki Budo Sport! Wij zijn gespecialiseerd in kleding en benodigdheden voor vechtsporten. U vindt bij ons dan ook een ruim assortiment judopakken. U kunt bij ons judopakken kopen voor beginners en gevorderden, maar ook speciale wedstrijdpakken! Tijdens toernooien moeten judopakken aan strenge eisen voldoen. Om u ervan te verzekeren dat een judopak geschikt is, hebben wij wedstrijdpakken die IJF approved zijn.

WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN JUDOPAK?

Wanneer u een judopak gaat aanschaffen, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Een judopak lijkt misschien op andere budopakken, zoals een karate- of jiu jitsupak, maar toch zijn er zeker verschillen. Houdt bij het aanschaffen van een judopak de volgende dingen in gedachten:

  • Veel judopakken zijn niet voorgekrompen en zullen dus nog krimpen wanneer u ze voor het eerst gaat wassen. Het pak moet dus iets te groot zijn wanneer u deze koopt. Een handige maatstaf daarvoor is dat wanneer u uw armen voor u uitstrekt, de mouw tot de rug van de hand moet komen. Na een aantal wasbeurten zit deze als gegoten!

  • Let erop dat het pak verstevigde kniestukken heeft, zodat deze minder slijtage oploopt tijdens het grondwerk.

  • Bij een judopak is de mouw in zijn geheel aangeknipt aan het pak en heeft dus geen stiksels over de schouder lopen, in tegenstelling tot sommige andere budopakken.

  • Een judopak valt ruim, omdat er alleen gerekend wordt met een lengtemaat en niet met een breedtemaat.

WELKE MAAT JUDOPAK MOET IK KOPEN?

Het is heel makkelijk te achterhalen welke maat judopak u nodig heeft. Zoals eerder al gezegd, houden judopakken alleen rekening met lengtematen en niet met breedtematen. Die maten worden gemeten in centimeters. Bent u dus 1.70 meter? Dan kiest u voor maat 170. Daarnaast draagt u natuurlijk ook een judoband om uw middel. Daarvoor neemt u de maat van het judopak en daar telt u 100 centimeter bij op.

ONLINE JUDOPAKKEN KOPEN

In onze winkel kunnen onze ervaren medewerkers u adviseren en u helpen de juiste maat judopak te vinden. Bovendien is passen geen probleem. Onze winkel is goed bereikbaar vanuit veel plaatsen. Mocht u niet in de buurt zijn kunt u altijd uw judopakken online kopen. Wij bezorgen in veel verschillende plaatsen dus ook bij u thuis! Heeft u nog vragen over onze judopakken of over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op!