0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Judopakken Hilversum

Judopakken kopen doet u bij Aiki Budo Sport nabij Hilversum! Niet alleen hebben wij de grootste en scherpst geprijsde collectie judopakken in Hilversum en omgeving, maar ook kunt u in onze webshop terecht voor al uw judo- en andere vechtsportartikelen. Bezoek direct onze webshop of kom langs in onze vechtsportwinkel, nabij Hilversum!

JUDOPAKKEN EN -BANDEN

Naast de beste judopakken verkopen wij ook de banden die judoka’s dragen om hun gradatie aan te geven. De judopakken worden gemeten aan de hand van de lengte van de judoka, in centimeters. Bent u dus 1.70 meter (= 170 cm)? dan heeft u maat 170 nodig. De meeste pakken worden geleverd met een witte band, maar wanneer u een losse band koopt, is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. De band moet lang genoeg zijn dat u er een goede knoop in kunt leggen, maar niet zo lang dat deze in de weg gaat zitten. Over het algemeen geldt dat de juiste maat voor de judoband ongeveer 100 centimeter extra is dan het pak. Hieronder vindt u een handig schema:

  • Judopak maat 110 en 120 = judoband maat 220

  • Judopak maat 130 en 140 = judoband maat 240

  • Judopak maat 150 of 160 = judoband maat 260

  • Judopak maat 170 of 180 = judoband maat 280

  • Judopak maat 190 of 200 = judoband maat 300

  • Judopak maat 210 of 220 = judoband maat 320

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET AANSCHAFFEN VAN EEN JUDOPAK

Wanneer u een judopak aanschaft, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Koop een judopak altijd iets te groot, zodat de mouw op de rug van uw hand eindigt. Veel pakken zijn namelijk niet voorgekrompen en zullen dus nog een stuk krimpen in de was. Verder is het belangrijk dat het pak stevige kniestukken heeft, zodat de slijtage beperkt blijft.

JUDOPAKKEN ONLINE BESTELLEN

Geniet van de voordelen van onze webshop. Als u op zoek bent naar judopakken en woonachtig bent in de omgeving van Hilversum, kijk dan eens bij ons assortiment van judopakken. Wij bezorgen deze de volgende dag in en om Hilversum als u een bestelling plaatst voor 12.00 uur en bestellingen boven de 50 euro leveren wij gratis!

JUDOPAKKEN PASSEN BIJ AIKI-BUDO

Natuurlijk kunt u onze judopakken ook passen in onze winkel in Amsterdam, nabij Hilversum. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie.  Bij Aiki Budo Sport slaagt u altijd in uw zoektocht naar een judopak!