0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Karate pak

Bent u op zoek naar het perfecte karatepak? Dan bent u bij Aiki Budo Sport aan het goede adres! In ons assortiment vindt u veel verschillende karatepakken, voor iedere karateka: van beginners tot meesters in de vechtkunst. Dankzij de ruime keuze en onze ervaren verkoopmedewerkers vindt u altijd het beste pak voor u. Bekijk het volledige aanbod in de webshop, of kom langs in onze winkel in Amsterdam.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN KARATEPAK EN EEN JUDOPAK?

Een karatepak is nèt even anders dan een judopak, al lijken de pakken op het eerste gezicht hetzelfde. De stof van een karatepak is vaak dunner dan dat van een judopak, omdat er bij judo vaak aan de jassen getrokken wordt. Daarnaast hebben sommige karatepakken een aantal striklinten aan de jas hangen, wat niet handig is bij judo. Daarbij zijn er voor verschillende soorten karate ook passende pakken verkrijgbaar. In onze winkel werken medewerkers die u uitstekend kunnen adviseren over de soorten pakken en de maat die u moet hebben. Bovendien kunt u een karatepak in de winkel ook passen, zodat u zeker weet dat u de goede maat heeft.

VEEL VERSCHILLENDE PAKKEN

Als vechtsportspecialist heeft Aiki Budo naast karatepakken ook nog veel andere budopakken en artikelen voor een gezonde levensstijl. Denk daarbij bijvoorbeeld aan voedingssupplementen, die ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen krijgt om uw lichaam in vorm te krijgen en te houden. Voor al uw sportieve accessoires moet u absoluut bij Aiki Budo zijn! U kunt bij ons terecht voor meer dan 3000 verschillende vechtsportartikelen voor heel veel vechtsporten, ook de minder bekenden zoals bijvoorbeeld:

  • Aikido;
  • Kung Fu;
  • Jiu Jitsu;
  • Taekwondo.

KARATEPAK ONLINE BESTELLEN

Dankzij het advies van onze medewerkers gaat u gegarandeerd naar huis met een karatepak dat perfect past. Bent u niet in de buurt van onze winkel of weet u al welk pak u moet hebben? Onze karatepakken kunt u ook gemakkelijk online bestellen. Wij bezorgen in veel verschillende plaatsen, dus ook bij u thuis. Als u de bestelling voor 12.00 uur plaatst, zal deze de volgende dag nog worden bezorgd bij u thuis. Daarnaast worden bestellingen van boven de €50,- gratis geleverd. Een karatepak kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! Wanneer u nog vragen heeft over een karatepak of over één van onze andere producten kunt u contact met ons opnemen. Bij Aiki Budo vind u altijd het karatepak dat u zoekt.