0
Close Menu
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Karate pak

Bent u op zoek naar een karate pak? Dan bent u bij Aiki-Budo Sport aan het goede  adres. In ons assortiment vindt u veel verschillende karate pakken. Een karate pak is net even anders dan een judopak al lijken de pakken op het eerste gezicht hetzelfde. Een karate pak is veelal dunner dan een judopak. Daarbij zijn er voor verschillende soorten karate ook passende pakken verkrijgbaar. In onze winkel werken medewerkers die u uitstekend kunnen adviseren over de soorten pakken en de maat die u moet hebben. Bovendien kunt u een karate pak in de winkel ook passen, zodat u zeker weet dat u de goede maat heeft.

Karate pak online bestellen

Dankzij het advies van onze medewerkers gaat u naar huis met een karate pak dat past. Bent u niet in de buurt of weet u al welk pak u moet hebben? Onze karate pakken kunt u ook gemakkelijk online kopen. Wij bezorgen in veel verschillende plaatsen, dus ook bij u thuis! Een karate pak kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Wanneer u nog vragen heeft over een karate pak of over een van onze andere producten kunt u contact met ons opnemen.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving