0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Karate pak Brussel

Bent u op zoek naar een karate pak in of in de omgeving van Brussel? Zoek dan niet verder! Aiki-Budo Sport te Amsterdam is dé vechtsportwinkel in uw omgeving! Bij ons vindt u niet alleen karate pakken, maar ook bokszakken, M.M.A equipment, Budo accessoires en alle andere denkbare vechtsportartikelen.

Karate pak aanschaffen

U kunt een karate pak uitzoeken in onze winkel te Amsterdam maar ook in onze web shop. Wij bieden ons assortiment karate pakken online aan en bezorgen deze ook in Brussel en omgeving. En bij bestellingen boven de 50 euro bezorgen wij uw karate pak en aanverwante artikelen zelfs gratis in Brussel en omgeving!

Karate pak passen

Kijk daarom eens bij onze karate pakken. Als u liever een karate pak wilt passen kom dan langs onze winkel in Amsterdam nabij Brussel. Onze medewerkers bedienen u van een vakkundig advies en helpen u graag verder. Bij Aiki-Budo Sport slaagt u altijd! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving