0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Karate pak Diemen

Een goed zittend karatepak vindt u bij Aiki Budo Sport in de omgeving van Diemen. Aiki-Budo Sport te Amsterdam is dé vechtsportwinkel in uw omgeving! Bij ons vindt u niet alleen karatepakken, maar ook bokszakken, MMA equipment, Budo accessoires en alle andere denkbare vechtsportartikelen. Voor karatepakken voor pupillen en masters kunt u terecht in onze winkel nabij Diemen of in onze webshop.

Iedere vechtsport een ander pak

Bij Aiki-Budo maken wij onderscheid tussen negen verschillende pakken behorend tot de verschillende vechtsporten, zoals judo, kung fu en karate. Karatepakken en judopakken lijken misschien op elkaar, maar zijn erg verschillend. Een karatepak is vaak gemaakt van een dunnere stof dan een judopak, omdat judoka’s vaak aan elkaars pak trekken tijdens het sparren. Daarnaast zijn de jassen van karatepakken vaak korter en worden die aan twee kanten dicht geknoopt.

Welk karatepak past bij mij?

De karatepakken worden ook nog eens onderscheiden in Kata pakken en Kumite pakken. Bij Kata voert de karateka individueel een oefening uit, waarbij de focus ligt op de vorm. Kumite is het onderdeel van karate waarin twee karateka’s met elkaar sparren. Wij hebben een ruim assortiment voor deze verschillende karatepakken. Voor een karatepak kunt u kiezen uit twee merken: Tokaido en Ronin. De verschillen tussen de pakken zijn hieronder weergegeven:

  • Kata pakken zijn zwaarder en stugger, waardoor ze het kenmerkende geluid maken tijdens het uitvoeren van de Kata’s;
  • Kumite pakken zijn juist lichter en soepeler, wat ze optimaal maakt voor sparren;
  • Ronin pakken zijn uitstekend voor beginnende karateka’s;
  • Voor de gevorderde karateka zijn pakken van het merk Tokaido een goede keuze.

Alle Tokaido Kata en Kumite pakken zijn geschikt voor wedstrijden en hebben het WKF keurmerk. Voor hulp bij het kiezen van uw pak kunt u in onze winkel terecht bij onze vakkundige medewerkers.

Karatepak aanschaffen

U kunt een karatepak uitzoeken in onze webshop of in onze winkel. Wij bieden ons assortiment karate pakken online aan en bezorgen deze ook in Diemen en omgeving. En bij bestellingen boven de 50 euro bezorgen wij uw karatepak en aanverwante artikelen zelfs gratis in Diemen en omgeving! Als u liever een karatepak wilt passen kom dan langs onze winkel in Amsterdam nabij Diemen. Bij Aiki Budo Sport slaagt u altijd! Neem contact met ons op voor meer informatie.