0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Kickboks winkel

Aiki-Budo Sport is dé kickboks winkel bij u in de buurt! In onze winkel vindt u alles: van kickbokshandschoenen tot kleding en bescherming. We hebben een ruime keuze in ons assortiment. Vooral voor een beginner kan het lastig zijn om een goede keuze te maken uit de verschillende artikelen. Onze kickboks winkel is gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende plaatsen, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het kiezen van de juiste artikelen.

KICKBOKSHANDSCHOENEN KOPEN

Kickboksen is een vechtsport waarbij de sporters hun armen en benen mogen gebruiken. Kickboksers dragen dan ook handschoenen, scheenbeschermers en een hoofdbeschermer. Het trainen met een bokszak of boksbal zorgt voor snellere slijtage aan de uw kickbokshandschoenen dan het sparren met een tegenstander. Bij kickboks winkel Aiki-Budo in Amsterdam hebben wij daarom verschillende kickbokshandschoenen: boksbalhandschoenen, punch handschoenen en wedstrijdhandschoenen. Voor de bokshandschoenen geldt:

  • Tot 55kg > Bokshandschoenen 10oz;
  • 55 tot 65kg > Bokshandschoenen 12oz;
  • 65 tot 75kg > Bokshandschoenen 14oz;
  • 75 tot 85kg > Bokshandschoenen 16oz;
  • 85 tot 100kg > Bokshandschoenen 18oz.

Weet u niet zeker welke handschoenen het beste bij u passen? Met hulp van onze ervaren medewerkers kunt u de juiste keuze maken. Zij vertellen u graag alles wat u moet weten over de verschillende kickbokshandschoenen, pasvormen en maten. U kunt dan gelijk de handschoenen passen en uitproberen, zodat u met de perfecte kickbokshandschoenen naar huis gaat.

PROFESSIONELE KICKBOKS ARTIKELEN KOPEN

Bij Aiki-Budo in Amsterdam hebben wij een ruim assortiment kickboks artikelen van de professionele merken MUAY® en Ronin. Met deze uitrusting bent u verzekerd van een goede bescherming tijdens het kickboksen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar kickbokshandschoenen, trapkussens, scheenbeschermers of hoofdbeschermers? In ons kickboksassortiment vindt u het allemaal. Al onze artikelen zijn van uitmuntende kwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten van het sporten. Een echte investering voor het kickboksen!

KICKBOKS WINKEL AIKI BUDO SPORT

Bent u al bekend met de pasvormen en maten van onze artikelen, dan kunt u natuurlijk ook online uw artikelen aanschaffen. Onze kickboks winkel heeft een uitgebreid assortiment online staan, zodat u gemakkelijk al uw benodigdheden kunt bestellen. Uw bestelling wordt dan bij u thuisbezorgd! Heeft u nog vragen over het assortiment van onze kickboks winkel? Of wilt u meer informatie over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op!