0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Kick bokswinkel Heemstede

Bent u op zoek naar dé kick bokswinkel nabij Heemstede? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Aiki-Budo te Amsterdam is het adres voor al uw kick boks benodigdheden. U vindt bij ons:

Bij Aiki-Budo vindt u alles wat nodig is voor de beoefening van boksen. Naast onze kick bokswinkel in Amsterdam hebben wij een webshop waarin u een uitbreide selectie vindt van onze producten. Het grote voordeel van de combinatie van een winkel en een webshop is dat u altijd bij ons terecht kunt. Bovendien kunt u in de kick bokswinkel in Amsterdam, nabij Heemstede de producten bekijken, passen en eventueel later online bestellen.

Voorraad kickbokswinkel 

Alle producten die voorradig zijn in onze kickbokswinkel in Amsterdam, in de buurt van Heemstede worden nog dezelfde dag naar u verstuurd. Wanneer u voor 12.00 uur bestelt heeft u de producten dus morgen al in huis. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit ons ruime assortiment plaatst u de producten in uw winkelmand. U rekent uw bestelling veilig af via iDeal, bank/giro of onder rembours. Wilt u de producten liever eerst bekijken en/of passen? Dan kunt u terecht in onze kickbokswinkel in Amsterdam. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Bestellen bij kickbokswinkel

Neem contact met ons op voor meer informatie, of bestel direct online bij dé kick bokswinkel nabij Heemstede. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving