0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Kickboks spullen

Voor al uw kickboks spullen bent u bij Aiki-Budo Sport aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in vechtsporten en hebben ook voor kickboksen alle materialen die u nodig heeft. Van bokshandschoenen tot kleding: u heeft bij ons genoeg keuze. Bent u een beginner? In ons assortiment zitten ook volledige startersets, zodat u in één keer alle spullen heeft. Natuurlijk verkopen we onze kickboks spullen ook los.

KICKBOKS WINKEL AIKI-BUDO

Bij Aiki-Budo helpen wij u graag met het vinden van de juiste kickboks artikelen. Van hoofdbeschermers en scheenbeschermers tot kickboks broekjes en trapkussens, wij hebben het allemaal. Wij hebben kickboks spullen van de merken Muay en Ronin, kwaliteit is dus gegarandeerd! Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste kickboks artikelen? Wij kunnen u op de volgende manieren helpen bij het vinden van de juiste sportartikelen:

  • Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord met informatie over de juiste kickboks materialen;
  • In onze winkel kunt u ons grote assortiment aan kickboks artikelen aanpassen;
  • Onze medewerkers helpen u ook in de winkel graag bij het vinden van de juiste kickboks spullen in de goede maat.

KICKBOKSHANDSCHOENEN BIJ AIKI-BUDO

Het meest vooraanstaande artikelen bij kickboksen zijn natuurlijk de kickbokshandschoenen. Belangrijk is om te weten dat het kickboksen met een bokszak meer van uw handschoenen vergt dan het sparren met een tegenstander. Om deze reden vindt u bij Aiki Budo kickboks spullen voor verschillende doeleinden. Dus van handschoenen voor het sparren tot punchin kickbokshandschoenen, u vindt het allemaal bij ons. In ons ruime assortiment vindt u ook wedstrijd goedgekeurde handschoenen van de vooraanstaande vechtsportmerken Ronin en Muay.

KICKBOKS SPULLEN KOPEN

Voor veel kickboks spullen is het aan te raden om deze eerst te passen en uit te proberen. Dat kan uitstekend in onze winkel, die goed bereikbaar is vanuit verschillende plaatsen. Onze medewerkers kunnen u dan gelijk voorzien van advies en informatie over de verschillende maten. Bent u nu niet in de buurt van onze winkel of bent u al bekend met de maten en pasvormen, dan kunt u altijd online uw kickboks spullen bestellen. Wij bezorgen de artikelen dan zo snel mogelijk bij u thuis! Heeft u nog vragen over onze kickboks spullen of over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op!