0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Kickboks spullen

Voor al uw kickboks spullen bent u bij Aiki-Budo Sport aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in vechtsporten en hebben ook voor kickboksen alle materialen die u nodig heeft. Van handschoenen tot kleding: u heeft bij ons genoeg keuze. Bent u een beginner? In ons assortiment zitten ook volledige startersets, zodat u in één keer alle spullen heeft. Natuurlijk verkopen we onze kickboks spullen ook los.

Kickboks spullen kopen

Voor veel kickboks spullen is het aan te raden om deze eerst te passen en uit te proberen. Dat kan uitstekend in onze winkel, die goed bereikbaar is vanuit verschillende plaatsen. Onze medewerkers kunnen u dan gelijk voorzien van advies en informatie over de verschillende maten. Bent u nu niet in de buurt van onze winkel of bent u al bekend met de maten en pasvormen, dan kunt u altijd online uw kickboks spullen bestellen. Wij bezorgen de artikelen dan zo snel mogelijk bij u thuis! Heeft u nog vragen over onze kickboks spullen of over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op!

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving