0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Kickboks spullen Haarlem

Degelijke en betaalbare kickboks spullen halen doet u bij Aiki-Budo Sport! Gevestigd te Amsterdam zijn wij dé vechtsportwinkel in de regio van Haarlem en omstreken. Zo hebben wij onder andere diverse Thaiboks sets in ons assortiment.

Online kickboks spullen

Als u op zoek bent naar kickboks spullen en woonachtig bent in de regio van Haarlem kan ook onze web shop uitkomst bieden. Hier kunt u onze verschillende kicksboks spullen bekijken en bestellen. Bij onze Thaiboks sets vindt u een overzicht van alle kickboks spullen uit ons assortiment. Indien u een bestelling plaatst voor 12.00 ’s middags, zorgen wij ervoor dat u ze de volgende dag geleverd krijgt in of nabij Haarlem.

Kickboks spullen uitproberen

Wilt u liever uw kickboks spullen uitproberen kunt u natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan onze winkel in Amsterdam nabij Haarlem. Onze medewerkers bedienen u graag van vakkundig advies en helpen u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving