0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Martial arts shop

Martial Arts shop bij u in de buurt is Aiki-Budo Sport. Onze winkel is al jarenlang gespecialiseerd in vechtsporten. Waar we zijn begonnen met de traditionele vechtsporten, zoals judo, is ons assortiment in de loop der jaren uitgebreid. Zo hebben we nu ook allerlei materialen voor boksen, kick- en thaiboxing en Krav Maga. In onze Martial Arts shop vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft om een vechtsport te beoefenen. Van handschoenen tot kleding en van trainingsmaterialen tot sporttassen.

Martial Arts shop: fysiek en online

In onze Martial Arts shop werken ervaren medewerkers die alles van onze producten afweten. Zij kunnen u daarom uitstekend adviseren en informeren. Wanneer u vragen heeft over de pasvorm of maat van een product of wanneer u ander advies wilt over onze producten kunt u gerust naar onze winkel komen. Ook is het mogelijk direct onze artikelen te passen, zodat u zeker weet dat u de goede maat koopt. Ook online vindt u het complete assortiment van onze Martial Arts shop. Zo kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen en thuis laten bezorgen! Heeft u nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op!

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving