0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • SSL-gecertificeerde webshop

Nunchaku

Een nunchaku is een wapen dat gebruikt wordt in Oosterse vechtsporten. Dit wapen bestaat uit twee stokken die met elkaar verbonden zijn door middel van een korte ketting of touw. In Westerse landen werd dit wapen vooral populair dankzij Bruce Lee die dit wapen vaak in films gebruikte. Bij Aiki-Budo Sport vindt u verschillende nunchaku: zo hebben we foam oefen nunchaku en officiële wedstrijd nunchaku.

Nunchaku bestellen

In onze winkel is het mogelijk om een nunchaku te bekijken en te kopen. Onze ervaren medewerkers kunnen u uitstekend adviseren over het gebruik van de nunchaku en welke u het beste kunt aanschaffen. Ook online is een overzicht van ons nunchaku assortiment te vinden. Zo kunt u gemakkelijk de nunchaku van uw keuze bestellen. Wij bezorgen in een groot aantal plaatsen, dus ook bij u thuis! Heeft u nog vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op!

Nunchaku foam

Nunchaku foam

Foam oefen Nunchaku, deze foam nunchaku's zijn leverbaar in zwart/geel en zwart/rood. Lengte van de foam stokjes : 31cm Lengte van het touwtje : 12cm Totale lengte van de nu...

Lees meer
EAN code: 3.305.001
Vanaf € 12,50 Bestellen
Bestellen
Nunchaku foam gestreept

Nunchaku foam gestreept

Oefen Nunchaku gestreept. Deze nunchaku heeft een kern van PVC met een foam omhulsel. De gestreepte Nunchaku's zijn leverbaar in de 3 kleuren combinaties, zwart-rood, zwart-geel en...

Lees meer
EAN code: 3.304.004Z
Vanaf € 11,00 Bestellen
Bestellen
SNN Nunchaku Achthoek

SNN Nunchaku Achthoek

De SNN Nunchaku is de eni...

Lees meer
EAN code: 3.305.002
Vanaf € 22,51 Bestellen
Bestellen
Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving