0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Nunchaku Amstelveen

Aiki-Budo Sport is dé vechtsportwinkel voor nunchaku’s en meer nabij Amstelveen. U vindt bij ons alles op het gebied van vechtsport. Van boksringen tot trainingsdummies en targets. Ons ruime assortiment aan vechtsportartikelen vindt u in onze winkel, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het kiezen van de juiste artikelen. Daarnaast kunnen wij al onze artikelen bezorgen in Amstelveen en omgeving. Als u voor 16.00 uur besteld heeft u uw sportartikelen de volgende dag al in huis!

NUNCHAKU VAN AIKI-BUDO SPORT

Als u op zoek bent naar een nunchaku bent u bij Aiki-Budo Sport aan het juiste adres. Zo hebben wij bijvoorbeeld een SNN nunchaku, maar ook foam nunchaku’s in ons assortiment. Bent u een beginner en wilt u oefenen met een nunchaku zonder uzelf te bezeren? Kies dan voor een van onze foam oefen nunchaku’s. Bereid u zich juist voor op een wedstrijd? Kijk dan even naar onze SNN nunchaku. Deze nunchaku hebben wij met ronde stokken en achthoekige stokken. De SNN nunchaku is als enige in heel Europa goedgekeurd door het TNO voor officiële wedstrijden. Kijk voor een compleet overzicht van ons assortiment nunchaku’s  in onze online shop. En als u een bestelling plaatst voor bijvoorbeeld een nanchaku voor 16.00 ’s middags, zorgen wij dat deze de volgende dag bezorgd is in Amstelveen en omstreken.

SPORTARTIKELEN VOOR NUNCHAKU-DO

Nunchaku-do is de vechtsport waarbij nunchaku’s in verschillende disciplines gebruikt worden. De vier disciplines van nunchaku-do zijn Kumite, Kata, Jutsu en Freestyle. Bij nunchaku-do staat het gebruik van de juiste techniek centraal. Sporters kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen een vaste techniek routine aan te leren, zoals gebruikelijk is bij Kata. Jutsu is het onderdeel van de vechtsport waarbij de sporters een realistische zelfverdediging met behulp van de nunchaku leren. Bij Aiki-Budo vindt u alles wat u nodig heeft voor Nunchaku-do:

NUNCHAKU UITPROBEREN

Neem voor ons volledige aanbod nunchaku’s een kijkje in onze webshop. Natuurlijk kunt u een nunchaku ook in onze winkel in Amsterdam nabij Amstelveen uitproberen of u laten adviseren over een van onze andere producten. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder, zodat u met de juiste artikelen aan de slag kunt! Neem contact met ons op voor meer informatie.