0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Sport matten

Bent u op zoek naar sport matten bij u in de buurt? Of u nu op zoek bent naar judomatten of karate matten: bij Aiki-Budo Sport vindt u wat u zoekt! Door onze specialisatie op het gebied van vechtsporten weten onze medewerkers alles over onze producten. Zo kunt u ze gerust om passend advies vragen. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste sport matten.

Sportmatten online bestellen

Dojo matten zijn er in verschillende soorten en maten. Vooral bij karate en judo zijn sport matten erg fijn, omdat er veel op de grond gebeurd. Judo matten zijn over het algemeen dikker dan karate matten. Laat u daarom goed adviseren door onze medewerkers! Kunt u niet in de winkel langskomen? Geen probleem! Ons assortiment sport matten is ook online te vinden. De matten worden na bestelling bij u thuisbezorgd. Heeft u nog vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving