0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Sportmatten

Bent u op zoek naar sportmatten bij u in de buurt? Dan zit u goed! Of u nu op zoek bent naar judomatten of karate matten: bij Aiki-Budo Sport vindt u wat u zoekt. Door onze specialisatie op het gebied van vechtsporten en toebehoren weten onze medewerkers alles over producten die nodig zijn voor de verschillende sporten. Zo kunt u ze gerust om passend advies vragen. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste sportmatten en andere vechtsport artikelen.

MATTEN VOOR VERSCHILLENDE VECHTSPORTEN

Dojomatten zijn er in verschillende soorten en maten, maar iedere dojo en sportschool is anders. Om deze reden zijn onze puzzelmatten een goede oplossing. Deze sportmatten kunt u aan elkaar maken om zo te passen bij uw ruimte. Zo kunt u zelfs thuis verder oefenen op bijvoorbeeld uw karatetechnieken. Vooral bij karate en judo is het gebruik van sportmatten immers erg fijn, omdat er veel op de grond gebeurd. Onze puzzelmatten zijn één bij één meter. Er is echter wel verschil tussen judomatten en karate matten. Judomatten zijn over het algemeen dikker dan karatematten. Voor thuis gebruik van de mat, kan een karatemat ook gebruikt worden voor judo.

GOEDGEPRIJSDE SPORTMATTEN EN TOEBEHOREN

Bij Aiki-Budo vindt u sportmatten voor karate, judo en fitness. Met onze puzzelmatten maakt u een grote mat die past bij uw ruimte. Voor een paar tientjes vindt u al sportmatten van goede kwaliteit, die lang meegaan. In ons assortiment vindt u:

Van het aanleggen van de mat, tot het onderhouden ervan kunt u dus terecht bij Aiki-Budo. Met onze matten kunnen uw judoka’s en karateka’s goed oefenen op hun techniek en zichzelf verbeteren. Neem voor ons volledige aanbod sportmatten een kijkje in onze webshop!

SPORTMATTEN BIJ AIKI-BUDO

Er zijn verschillende sportmatten te vinden in ons assortiment. Laat u daarom goed adviseren door onze medewerkers! Kunt u niet in de winkel langskomen? Geen probleem! Ons assortiment sport matten is ook online te vinden. Ook via de telefoon staan onze ervaren medewerkers u graag te woord. De matten worden na bestelling bij u thuisbezorgd. Heeft u nog vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!