0
Close Menu
 • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending boven de €50
  Voor bijna alle producten
 • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Vechtsportartikelen

Bij Aiki-Budo Sport vindt u een ruim assortiment vechtsportartikelen. Van traditionele vechtsporten tot M.M.A. en boksen, voor vrijwel iedere vechtsport vindt u een grote hoeveelheid producten in ons assortiment. Welke vechtsport artikel u ook nodig heeft: bij Aiki-Budo Sport vindt u het. Sportkledingbokshandschoenen en zelfs complete boksringen zijn bij ons te vinden. Vergeet ook niet de juiste bescherming aan te schaffen! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste vechtsportartikelen? Kom dan langs in onze winkel of bel met een van onze medewerkers.

DIVERS ASSORTIMENT AAN VECHTSPORTPRODUCTEN

Aiki-Budo Sport heeft artikelen voor meer dan een dozijn vechtsporten. Kung Fu, Taekwondo, Kickboksen en judo zijn enkele voorbeelden van deze sporten. Bij deze sporten denkt u natuurlijk meteen aan de tenues en banden, die per sport verschillen. Maar nog veel meer artikelen zijn belangrijk bij vechtsporten. Bij verschillende sporten worden bijvoorbeeld oefenwapens gebruikt, zoals nunchaku’s en laito’s. Verder vindt u in ons assortiment vechtsportartikelen onder andere:

 • Magic ball voor het trainen van de pols, vingers en onderarmspieren;
 • Boksbandages;
 • Handschoenen;
 • Sportschoenen;
 • DVD’s en boeken;
 • Sportvoeding.

Dit en nog veel meer vindt u in ons ruime assortiment van meer dan 3000 vechtsportartikelen.

BESCHERMD SPARREN

Bij het sterker worden en onder controle krijgen van de verschillende vechttechnieken is het belangrijk om goed beschermd te zijn. Met de juiste bescherming kunt u veilig met een tegenstander sparren en de vaardigheden van de vechtsport leren. Bij Aiki-Budo Sport vindt u dus ook vechtsportartikelen zoals bitjes, toks, hoofdbeschermers, borstbeschermers en meer! Voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes hebben wij de juiste protectie in een verscheidenheid aan maten. Wij vinden het immers belangrijk dat iedereen op een prettige manier de verschillende vechtsporten kan leren.

VECHTSPORTARTIKELEN ONLINE

In onze winkel kunt u uitgebreid advies en informatie vragen over onze artikelen. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over pasvorm, maten en de punten waar u op moet letten bij het aanschaffen van vechtsportartikelen. Daarnaast is ons assortiment vechtsportartikelen ook online te bekijken. Zo kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken. Uw vechtsportartikelen worden dan gewoon voor u thuisbezorgd! Heeft u nog vragen over onze artikelen of over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op!

Vechtsportartikelen