0
Close Menu
  • Vóór morgen 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Vechtsportwinkel

Aiki-Budo Sport is een vechtsportwinkel die al jarenlang voorziet in alle vechtsport benodigdheden. Van traditionele vechtsporten tot aan boksen. U vindt alle benodigdheden voor een verscheidenheid aan vechtsporten in onze vechtsportwinkel. In ons ruime assortiment vindt u verschillende merken van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Op deze manier bieden wij een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding in onze vechtsportwinkel. Onze klanten geven ons dan ook een beoordeling waar wij trots op zijn!

DE VECHTSPORTWINKEL VAN AMSTERDAM

Van de allerkleinste karateka’s tot ervaren judoka’s: voor sporters én dojo’s heeft onze vechtsportwinkel alles dat nodig is voor meer dan een dozijn vechtsporten. Heeft u sportmatten nodig, een volledige boksring of attributen voor het sporten? U vindt het bij dé vechtsportwinkel van Amsterdam. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment van meer dan 3000 vechtsportartikelen:

AIKI-BUDO SPORT

Al veertig jaar is Aiki-Budo Sport als vechtsportwinkel leverancier van sportmaterialen in en rond Amsterdam. Beginnend met enkele sporten, is het assortiment nu uitgebreid met producten voor meer dan een dozijn vechtsporten. Ons team heeft kennis over deze sporten en de benodigdheden en kan u daarom uitstekend helpen bij het kiezen van de juiste vechtsportartikelen.  Niet alleen in de winkel helpen onze medewerkers u graag met het vinden van de juiste pakken en materialen, ook telefonisch helpen wij u graag bij uw keuze. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen met de juiste materialen aan de slag kan met klassieke en moderne vechtsporten.

VECHTSPORTARTIKELEN IN DE WINKEL

Onze vechtsportwinkel is goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk onze artikelen passen en uitproberen. Bovendien kan ons ervaren personeel u voorzien van uitstekend advies. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u naar huis gaat met een artikel waar u nog lang plezier van heeft. Heeft u informatie nodig over de verschillende maten en producten? Kom dan vooral langs om onze artikelen te passen en uit te proberen!

ONLINE SPORTARTIKELEN BESTELLEN

Ook wanneer u niet in de buurt van onze vechtsportwinkel bent kunt u ons gehele assortiment bekijken. Onze webwinkel biedt een duidelijk overzicht van onze producten en onze medewerkers helpen u graag telefonisch met uw keuze. U kunt gemakkelijk online bestellen en uw artikelen worden al vanaf vijftig euro gratis thuisbezorgd. Heeft u nog vragen over onze artikelen? Neem gerust contact met ons op.