0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Vechtsportwinkel

Aiki-Budo Sport is een vechtsportwinkel die al jarenlang voorziet in alle vechtsport benodigdheden. Van traditionele vechtsporten tot aan boksen. U vindt alle benodigdheden voor een verscheidenheid aan vechtsporten in onze vechtsportwinkel. In ons ruime assortiment vindt u verschillende merken van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Op deze manier bieden wij een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding in onze vechtsportwinkel.

De vechtsportwinkel van Amsterdam

Onze vechtsportwinkel is goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk onze artikelen passen. Bovendien kan  ons ervaren personeel u voorzien van uitstekend advies. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u naar huis gaat met een artikel waar u nog lang plezier van heeft. Ook wanneer u niet in de buurt van onze vechtsportwinkel bent kunt u ons gehele assortiment bekijken. Onze webwinkel biedt een duidelijk overzicht van onze producten. U kunt gemakkelijk online bestellen en uw artikelen worden thuisbezorgd. Heeft u nog vragen over onze artikelen? Neem gerust contact met ons op!

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving