0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Vechtsportwinkel

Welkom bij vechtsportwinkel Aiki-Budo Sport nabij [plaatsnaam]! Wij zijn een winkel met een enorme verscheidenheid aan vechtsportartikelen. Begonnen met enkele traditionele vechtsporten, zijn wij inmiddels al veertig jaar ervaren in het verkopen van vechtsportartikelen voor meer dan een dozijn vechtsporten. Aiki-Budo Sport is gevestigd in Amsterdam nabij  en bezorgt alles wat nodig is voor vechtsporten als judo en karate door het gehele land. Onze online vechtsportwinkel is al jaren de nummer 1 vechtsportwinkel op het gebied van Muay en Ronin Vechtsportartikelen.

ARTIKELEN MET WEDSTRIJDKEURMERK

Als vechtsportwinkel nabij hebben wij bij Aiki-Budo Sport veel ervaring in het verkopen van tenues en toebehoren. Van verschillende merken hebben wij ook vechtsportartikelen met een keurmerk voor wedstrijden. Een van de topmerken met een wedstrijdkeurmerk in Ronin. Bij ons vindt u volledige uitrustingen van Ronin. De juiste pakken en artikelen voor trainingen en wedstrijden vindt u dus bij onze vechtsportwinkel in de buurt van . Verder bevat ons assortiment onder andere:

Uiteraard hebben wij nog veel meer producten voor verschillende vechtsporten. Vechtsporten waarin wij gespecialiseerd zijn zijn bijvoorbeeld Kung Fu en karate, maar ook Krav Maga en Pencak Silat. Neem vooral een kijkje in onze webshop met een assortiment van meer dan 3000 vechtsportartikelen!

VECHTSPORTARTIKELEN UITPROBEREN BIJ AIKI-BUDO

Wij heten u van harte welkom in onze vechtsportwinkel in Amsterdam nabij . Hier kunt u onze pakken passen en onze uitproducten proberen. Verder kunt u zich laten adviseren door een van onze vakkundige medewerkers over onze vechtsportspullen. Ons vaste team weet precies wat u nodig heeft voor de vechtsport die u beoefent. Zit er een product niet bij? Ook dan bieden onze medewerkers advies over een passend alternatief. Bij Aiki-Budo Sport slaagt u dan ook altijd! 

ONLINE VECHTSPORTWINKEL

Niet alleen kunt u onze producten bekijken en aanschaffen in onze vechtsportwinkel nabij maar ook bieden wij u de gelegenheid om te shoppen in onze webshop. Hier vindt u al onze producten uit onze vechtsportwinkel. Indien u voor 16.00 een bestelling plaatst bezorgen wij ze nog de volgende dag in en omgeving! En bij bestellingen boven de 50 euro leveren wij uw producten zelfs gratis! Neem contact met ons op voor meer informatie.