0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Vechtsportwinkel Hoofddorp

Welkom bij Aiki-Budo Sport! Wij zijn een vechtsportwinkel met de grootste verscheidenheid aan vechtsport artikelen. Gevestigd in Amsterdam nabij Hoofddorp verkopen wij onze producten door het gehele land. Ons assortiment bestaat onder andere uit;

Online vechtsportwinkel

Niet alleen kunt u onze producten bekijken en aanschaffen in onze vechtsportwinkel nabij Hoofddorp maar ook bieden wij u de gelegenheid om te shoppen in onze web shop. Hier vindt u al onze producten uit onze vechtsportwinkel. Indien u voor 12.00 een bestelling plaatst bezorgen wij ze nog de volgende dag in Hoofddorp en omgeving! En bij bestellingen boven de 50 euro leveren wij uw producten zelfs gratis!

Producten uitproberen bij Aiki-Budo

Natuurlijk heten wij u ook van harte welkom in onze vechtsportwinkel in Amsterdam nabij Hoofddorp. Hier kunt u onze producten proberen en u zich laten adviseren door een van onze vakkundige medewerkers. Bij Aiki-Budo Sport slaagt u altijd! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving