0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • SSL-gecertificeerde webshop

Bokszakken , trainings dummies

Bokszakken , trainings dummies
Producten

Bokszakken, Trainingsdummies en Targets

Bokszakken

Een bokszak is ideaal wanneer u geen sparpartner heeft. Door gebruik te maken van een bokszak kunt u altijd oefenen op uw slagen. Niet alleen de targets zelf, maar ook het materiaal wat nodig is om de bokszakken op te hangen, vindt u op deze pagina van de webshop. Zo kunt u de bokszakken overal ophangen, ook bij u thuis! Bij Aiki Budo vindt u veel verschillende targets, zodat u zelf kunt kiezen welke het beste bij uw trainingsschema past.

 

Trainingsdummies en meer

Natuurlijk kunt u naast bokszakken bij ons terecht voor nog veel meer verschillende targets. Voor een sportschool is het ideaal om verschillende soorten targets te hebben. Zo kunnen er niet alleen meer boksers tegelijk aan de slag, maar kunnen zij ook verschillende targets afwisselen. Door met veel verschillende bokszakken en trainingsdummies te werken, verbetert de techniek. Bij Aiki Budo verkopen we daarom veel verschillende targets, waaronder:

  • Hangende bokszakken;
  • Boksballen op een voet;
  • Trapkussens;
  • Trainingsdummies;
  • Stootkussens.

 

Waarom verschillende bokstargets?

Alle targets helpen de gebruiker door deze te trainen op een andere manier. Sommige targets zijn speciaal ontwikkeld om beter te stoten, terwijl anderen juist bedoeld zijn om het trappen mee te trainen. Zo dragen de targets bij aan een veelzijdige en vooral goede training. Zo’n training is echt onmisbaar, zeker als de bokser wedstrijden bokst. Voor een sportschool is het dus van groot belang dat er meerdere targets aanwezig zijn. Geef uw leerlingen de ideale training door veel verschillende targets aan te bieden, en zie ze groeien in de boksring!

 

Bokszakken van Aiki Budo

Aiki Budo heeft een breed assortiment bokszakken, trainingsdummies en bokstargets. Wilt u deze eerst uitproberen voordat u ze aanschaft? Dat is zeker mogelijk. Kom langs in onze winkel in Amsterdam. Hier zullen onze verkoopmedewerkers u ook helpen met het uitzoeken van de beste targets voor uw doeleinden. Bestel vandaag nog een bokszak bij Aiki Budo!

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving