Betaal- en Verzendinformatie

Manieren om te betalen

  • betaling via iDeal
  • betaling vooruit per bank na ontvangst factuur
  • betaling bij afhalen van de bestelling


Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Alle producten die voorradig zijn en via de site besteld zijn voor 16.00 uur van mavrij zullen dezelfde dag nog verstuurd worden. Bij normale dienstregeling van de DHL zal de bestelling dan de volgende dag al geleverd worden.

 

Bezorging van DHL

Het tijdstip van bezorgen is bij Aiki-Budo Sport niet bekend, wij hebben geen inzage in de ritplanning van DHL. Normaal gesproken word een bestelling ergens tussen 09.00 - 21.00 uur bezorgd (behalve op zaterdag, dan zal tussen 9.00 en 15.00 het pakket aangeboden worden). DHL heeft wel een mogelijkheid om in te zien wanneer de levering gepland is, je kunt dat hier bekijken. Als het tijdens de eerste bezorgpoging niet afgeleverd kan worden, word het pakket vaak bij de buren aangeboden. Er word dan standaard een kaart in de bus gedaan, mochten ook de buren niet thuis zijn, en kunt u via de barcode op de kaart via dhlparcel.nl zelf aangeven waar en wanneer het pakket bezorgd kan worden. De keuze bestaat dan uit een zaterdag- of avondlevering of het pakket zelf afhalen bij de buren of bij een DHL Parcelstation. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na drie afleverpoginen word het pakket automatisch retour gestuurd. 

Verzendkosten & Betalingstoeslagen

Standaard hanteert Aiki-Budo Sport een bedrag van € 4,95 aan portokosten voor zendingen binnen Nederland die betaald worden via iDeal of bij betaling vooruit per bank of giro. Vanaf een bestelwaarde van € 50,- is verzenden binnen Nederland voor particuliere klanten gratis. Voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven, zie hiervoor onderstaande tabel. Voor bokszakken, matten en soortgelijke zware of volumineuze artikelen gelden specifieke tarieven. Hiervoor verzoeken we je contact met ons opnemen alvorens te bestellen.

screenshot-2022-02-21-at-11-59-44

Omruilgarantie

Indien je een product wil retourneren, neem hierover dan binnen 14 dagen na de aankoop contact op. De verpakking dient, indien mogelijk in de originele staat te zijn. Het product dient in de oorspronkelijke staat te zijn en onbeschadigd. Zorg ervoor dat het pakket degelijk is verpakt zodat de producten niet kunnen beschadigen tijdens het transport. Beschadigde retourzendingen kunnen wij niet in behandeling nemen. Verzending is altijd voor risico van de verzender. Het pakket dien je gefrankeerd retour te sturen naar het onderstaand adres. Wij vragen je om de factuur plus het ingevulde retour formulier (deze is hier te downloaden) mee te sturen met de goederen, indien mogelijk hierop aan geven wat de reden is van het retour sturen. Wij streven ernaar om jouw retourzending binnen 5 werkdagen af te handelen. Neem contact met ons op voor vragen en of verdere informatie en voorwaarden.

Retour adres:

Aiki-Budo Sport / Ronin BV 

Dennenlaan  28

1161 CR Zwanenburg


Retourneren

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Maakt u alstublieft gebruik van het retourformulier wat bij iedere zending door ons wordt meegestuurd.

Als de retour bij ons binnen is en goedgekeurd, zal het volledige bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden op de bankrekening of creditcard. Betalingen via iDeal worden teruggestort via de betaalprovider Buckaroo op de rekening waarmee betaald is. Betalingen via creditcard worden ook op de creditcard rekening weer teruggestort.


Vooruitbetaling

Indien je geen gebruik wilt maken van onze betalingsvormen, kan je ook kiezen voor de mogelijkheid zelf per bank of giro te betalen. Vermeld altijd je ordernummer bij de betaling en zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Let wel; bestellingen met de optie bankbetaling blijven maximaal 7 dagen in ons systeem staan. Is er na die 7 dagen geen betaling ontvangen zal de bestelling automatisch worden geannuleerd.


Bank Informatie

Aiki-Budo Sport / Ronin BV

IBAN NL89RABO0324616228

Amsterdam

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: