Over Aiki-Budo Sport

Aiki-Budo Sport is al sinds 1979 dé leverancier van vechtsport materialen in Amsterdam en omstreken. In 1979 gestart door Jan en Joke Lodewijks op de Bos en Lommerweg, in 1981 verhuisd naar de locatie op de Burgemeester van Leeuwenlaan en nu vanaf 1 december 2021 zijn we verhuisd naar de Dennenlaan 28, in Zwanenburg. In de begin jaren lag de nadruk op de traditionele Budosporten, het Kick- en Thaiboksen stond toen nog volledig aan het begin van hun ontwikkeling. Begin jaren 90 werd er gestart met het RONIN® merk. Eerst alleen Karate- en Judopakken en later werden ook de Bokshandschoenen en dergelijke toegevoegd. Op dit moment is er van het merk RONIN® een complete lijn vechtsport materialen voor zowel de traditionele vechtsporter als de hardere contact sporter.

In 2005 is het merk MUAY® ontstaan. Dit originele Thaise merk levert Thaiboks materiaal van hoge kwaliteit. Controle tijdens de productie en het verpakken zorgen ervoor dat de kwaliteit van de producten is gewaarborgd. Op dit moment worden de producten van zowel RONIN® als MUAY® op verschillende lokaties verkocht en natuurlijk in onze webshop.


Team Aiki-Budo Sport

Ons team bestaat uit 5 medewerkers en hebben allemaal, meestal uit eigen ervaringen, verstand en kennis van verschillende vechtsporten. Zo kunnen we je altijd een goed advies geven en helpen om de keuze te maken voor de juiste producten. 

voorkant-pand-zwanenburg-2

Webshop & fysieke winkel

De combinatie winkel en webshop heeft een aantal voordelen. Alle materialen die in de webshop te koop zijn, zijn ook fysiek in onze winkel aanwezig. Zo kan je de materialen in de winkel zelf uitzoeken en passen waarna je eventueel ook nog later de bestelling kan doen in de webshop en het geheel thuis laat bezorgen. Andersom kan natuurlijk ook, een bestelling via de webshop is toch niet de juiste maat en kan dus ook in de winkel bij ons geruild worden met advies op maat.


Na ruim 40 jaar zaken doen vanuit ons vorige pand op de Burgemeester van Leeuwenlaan, werd het tijd voor verandering. Hiernaast zie je ons huidige pand waar we sinds 1 December 2021 zijn te vinden; Dennenlaan 28 in Zwanenburg.

Telefonisch advies bij webshop bestellingen

Als je op onze webshop aan het kijken bent en je komt er niet helemaal uit kan je tijdens onze openingstijden natuurlijk altijd even bellen om wat extra informatie of advies te vragen. Buiten de openingstijden om kan je ons ook 24/7 bereiken via de mail. We helpen je graag. En als het artikel toch te groot of te klein is kan je altijd in de winkel langskomen om te passen en eventueel om te ruilen!