Sportscholen

Als je eigenaar bent van een sportschool of sportvereniging, kun je in aanmerking komen voor korting bij aanschaf van producten. De voorwaarde hiervoor is dat de sportschool of sportvereniging officieel ingeschreven moet staan bij de Kamer van Koophandel. Heb je hier interesse in en voldoe je aan de voorwaarden? Dan volgen hieronder de te ondernemen stappen:

Aanmelden

Maak een account aan via het registratieformulier. Hoe vollediger de aanvraag, hoe sneller geregeld is dat je met korting producten bij ons kunt aanschaffen (zowel online als in de winkel).

Aanmelden als sportschool

En nu?

Nadat wij je formulier hebben ontvangen (en hebben geverifieerd) ontvangt je van ons een speciale sportschoolpas per post. Deze pas heb je nodig als je inkopen komt doen in onze winkel op basis van een cash & carry systeem. Let op: deze pas is persoonlijk en kan alleen door jou gebruikt worden en mag niet worden doorgegeven aan derden. Daarnaast maken we een account op onze webshop voor je aan en ontvang je daarvoor via de email inlogcodes. Met deze codes kun je direct via de site bestellingen plaatsen en deze laten afleveren of ophalen. Je ziet de voor jouw geldende prijzen en betalen gaat simpel via iDeal

Misbruik

Aiki-Budo Sport / Ronin BV behoudt zich het recht om bestellingen te annuleren indien wij het vermoeden hebben dat er misbruik van de kortingsregeling wordt gemaakt door mensen die geen sportschool of vereniging eigenaar zijn. Dit geld voor zowel de aankopen die met de sportschoolpas worden gedaan als ook voor bestellingen via de webshop.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst even telefonisch contact met ons opnemen: 0206136764, of natuurlijk gezellig langskomen in onze winkel in Zwanenburg!

Aiki-Budo Sport

Dennenlaan 28

1161 CR Zwanenburg

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: