0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Century Versys VS BOB

De Versys VS.BOB van Century is de meest veelzijdige materiele trainingspartner op de markt. De trainingsdummie is bij uitstek geschikt voor een allro...

Lees meer

Prijs per stuk 799,00 (incl BTW)
Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending boven de €50
Bestel uw vechtsport artikelen veilig en betrouwbaar

De Versys VS.BOB van Century is de meest veelzijdige materiele trainingspartner op de markt. De trainingsdummie is bij uitstek geschikt voor een allround vechtsporttraining.

verzendmogelijkheden

In verband met het volume van dit product zijn de verzendkosten en levertijden afwijkend. De toeslag voor het verzenden van dit product is €29,95. Deze worden direct getoond bij het afrekenen. Het leveren kan 2 tot 3 werkdagen duren.

LET OP: DOOR HET FORMAAT & GEWICHT VAN DE DOZEN KOMT ER EEN TOESLAG BIJ VOOR HET VERZENDEN EN KAN BOB NIET GELEVERD WORDEN IN DE AVOND OF HET WEEKEND.
VOOR LEVERING IN HET BUITENLAND; NEEM EERST CONTACT OP! ANDERS KAN DE BESTELLING GEANNULEERD WORDEN

Gebruik century vs. Bob voor allerlei vechtsporten

De trainingspop heeft de bekende uitstraling van de BOB XL, maar is veelzijdiger dan zijn broertje. De dummie is ideaal voor meerdere martial arts stijlen, waaronder taekwondo, karate, kungfu, maar ook kickboksen of het staande gevecht van MMA of Braziliaans Jiu Jitsu. Op de dummie kan geoefend worden op de traptechnieken, zowel de lage trappen, lichaamstrappen en hoge trappen. Maar ook kan geoefend worden met gerichte stoten, ellebogen, knieën en klemmen.

Stabiliseer de dummie

De onderkant dient gevuld te worden met 45kg zand. Hierdoor krijgt de Versys VS.BOB eenzelfde soort effect als de Century VS1. De dummie zal meebewegen als hij geraakt wordt, maar staat wel stabiel en zal niet gemakkelijk kantelen.

In deze trainingsdummie zijn de beste eigenschappen van de Century BOB XL en de Century VS1 gecombineerd en daarmee is een ideale trainingspartner gecreëerd.

Deze Century Versys VS.BOB wordt gratis geleverd in heel Nederland.

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.
Let op: i.v.m. de Coronacrisis kunnen wij tijdelijk geen pakketten versturen die langer zijn dan 120cm!
Naam: Century Versys VS BOB
Merk: Century USA
EAN code: 3.270.051

Heeft u een vraag over dit product? Wij helpen u graag verder.