0
Close Menu
 • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
 • Gratis verzending boven de €50
  Voor bijna alle producten
 • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Century Versys VS BOB

De Versys VS.BOB van Century is de meest veelzijdige materiele trainingspartner op de markt. De trainingsdummie is bij uitstek geschikt voor een allro...

Lees meer

Prijs per stuk 799,00 (incl BTW)
 • Aantal:
 • Kleur:
  zwart
 • Maat:
  geen
 • Totaal (incl BTW):€ 799,00
 • Dit product is op voorraad
Bestellen
€ 799,00
Vandaag besteld, maandag verstuurd!
Gratis verzending boven de €50
Voor bijna alle producten
Bestel uw vechtsport artikelen veilig en betrouwbaar

De Versys VS.BOB van Century is de meest veelzijdige materiele trainingspartner op de markt. De trainingsdummie is bij uitstek geschikt voor een allround vechtsporttraining.

verzendmogelijkheden

In verband met het volume van dit product zijn de verzendkosten en levertijden afwijkend. De toeslag voor het verzenden van dit product is €29,95. Deze worden direct getoond bij het afrekenen. Het leveren kan 2 tot 3 werkdagen duren.

LET OP: DOOR HET FORMAAT VAN DE PAKKETTEN KAN DIT PRODUCT HELAAS NIET 'S AVONDS OF OP ZATERDAG GELEVERD WORDEN. LEVERINGEN NAAR HET BUITENLAND GAAN ALLEEN IN OVERLEG IVM VERSCHILLENDE AFLEVERKOSTEN NAAR VERSCHILLENDE LANDEN. NEEM DUS AUB EERST CONTACT OP VOORDAT JE EEN BESTELLING PLAATST VOOR NAAR HET BUITENLAND, ANDERS LOOP JE HET RISICO DAT WIJ DE BESTELLING ANNULEREN.

Gebruik century vs. Bob voor allerlei vechtsporten

De trainingspop heeft de bekende uitstraling van de BOB XL, maar is veelzijdiger dan zijn broertje. De dummie is ideaal voor meerdere martial arts stijlen, waaronder taekwondo, karate, kungfu, maar ook kickboksen of het staande gevecht van MMA of Braziliaans Jiu Jitsu. Op de dummie kan geoefend worden met traptechnieken: lage trappen (zowel binnen als buitenkant been), lichaamstrappen, hoge trappen en trappen in het kruis. Daarnaast kan je ook oefenen op gerichte stoten, ellebogen, knieën en klemmen. Het volledige BOB torso met armen zorgt ervoor dat je ook kan blokken, afweren en stoten tussendoor kan oefenen.

Stabiliseer de dummie

De onderkant dient gevuld te worden met 3 losse zakken zand, deze worden leeg aangeleverd. Zie ook de video hieronder voor instructies omtrent het in elkaar zetten van de Versys VS BOB. De dummie zal meebewegen als hij geraakt wordt, maar staat stabiel en zal niet gemakkelijk kantelen.

In deze trainingsdummie zijn de beste eigenschappen van de Century BOB XL en de Century VS1 gecombineerd en daarmee is een ideale trainingspartner gecreëerd.

Wij leveren in NL, BE, DEU, P, FR, IT en ES. Door de Brexit kunnen we momenteel geen pakketten naar Engeland versturen.
Items langer dan 75cm kunnen niet met avondlevering verzonden worden

Let op: i.v.m. Corona kunnen wij geen pakketten langer dan 120cm versturen naar het buitenland. Items langer dan 75cm kunnen helaas niet met een avondlevering verstuurd worden.

Naam: Century Versys VS BOB
Merk: Century USA
EAN code: 3.270.051

Heeft u een vraag over dit product? Wij helpen u graag verder.