0
Close Menu
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

MMA equipment

MMA equipment
Producten

M.M.A. Equipment

Zonder M.M.A. equipment wordt het lastig om te participeren in M.M.A. trainingen en wedstrijden. De sport wordt steeds populairder onder vechtsporters en wordt tegenwoordig veel meer dan eerst gezien als een echte vechtsport. Omdat het er bij M.M.A. soms nogal ruig aan toegaat, is een goede uitrusting onmisbaar.
 

Volledige M.M.A. uitrusting

Aiki Budo heeft voor M.M.A. veel equipment in het assortiment. Vooral kleding en handschoenen zijn belangrijke accessoires voor het beoefenen van deze sport. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de juiste bescherming draagt, want M.M.A. is een harde sport. Aiki Budo verkoopt onder andere:

  • M.M.A. Fightershorts;
  • M.M.A. T-shirts;
  • M.M.A. handschoenen;
  • M.M.A. protectie.
     

De opkomst van M.M.A.

M.M.A. is een afkorting die staat voor ‘Mixed Martial Arts’, wat zoiets betekent als ‘gemengde vechtkunsten’. Andere namen die gebruikt worden voor dezelfde sport zijn ‘free fight’ en ‘vale tudo’. De sport is een combinatie van technieken uit veel verschillende vechtsporten. Het leuke aan M.M.A. is dus dat je er echt alle kanten mee op kunt. Juist omdat het een combinatie van bestaande vechtsporten is, werd M.M.A. lang niet als volwaardige sport aangezien. Dat is tegenwoordig wel anders. De sport neemt een steeds grotere positie in binnen de vechtsporten. En dat is terecht! Vechtsporters worden steeds beter in het beoefenen van M.M.A. en verdienen daarom een echt podium.
 

M.M.A. Equipment bij Aiki Budo

Al ons M.M.A. equipment is te vinden in de webshop. Natuurlijk kunt u de kleding en accessoires ook komen passen in de Aiki Budo winkel, in Amsterdam. Hier kunnen onze ervaren verkoopmedewerkers u bijstaan met hun professionele advies. Dat advies heeft al veel vechtsporters voor u geholpen. U kunt kiezen uit een groot aanbod kleding, ieder met zijn eigen unieke print en stof. Wij verkopen enkel M.M.A. equipment van de beste merken, waaronder Ronin, Grips en Muay. Al ons M.M.A. equipment vindt u in de Aiki Budo webshop of in onze winkel in Amsterdam.  

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving