0
Close Menu
 • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
 • Gratis verzending boven de €50
  Voor bijna alle producten
 • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Japanse bokken met KENMINE

Dit is een oefenzwaard van Japans wit eikenhout met Kenmine. Dit model wordt geleverd exclusief Tsuba. De Japanse Bokken heeft een lengte van 102 cm e...

Lees meer

Prijs per stuk 52,50 (incl BTW)
 • Aantal:
 • Kleur:
  geen
 • Maat:
  geen
 • Totaal (incl BTW):€ 52,50
 • Dit product is op voorraad
Bestellen
€ 52,50
Vandaag besteld, maandag verstuurd!
Gratis verzending boven de €50
Voor bijna alle producten
Bestel uw vechtsport artikelen veilig en betrouwbaar

Dit is een oefenzwaard van Japans wit eikenhout met Kenmine. Dit model wordt geleverd exclusief Tsuba. De Japanse Bokken heeft een lengte van 102 cm en dit oefenzwaard heeft een "dakje" op de bovenzijde. De Japanse Bokken is ook verkrijgbaar als standaard uitvoering of met een bloedgleuf.

OORSPRONG

Bokkens zijn ontworpen om de schade te beperken die wordt veroorzaakt door het vechten met echt zwaarden. Daarnaast werden ze vroeger gebruikt voor de opleiding van samurai krijgers in het feodale Japan. Uiteindelijk is de Bokken zelf een dodelijke wapen geworden in handen van opgeleide experts.

HUIDIG GEBRUIK

Tegenwoordig worden Bokkens nog steeds gebruikt bij het beoefenen van verschillende vechtsporten. Denk bijvoorbeeld aan: kobudo, ninjitsu, kenjitsu, kendo en aikido. Een Bokken is zeer persoonlijk, het balanspunt en de stabiliteit zijn twee belangrijke onderdelen waar een Bokken op geselecteerd wordt.

Naast de Japanse Bokken zijn er ook andere houtsoorten (Chinees, Taiwanees) verkrijgbaar of andere varianten zoals de Iwama Bokkens. Deze Iwama Bokkens zijn in rechte of licht gebogen uitvoeringen verkrijgbaar, deze zijn breder en iets zwaarder dan de "standaard" Bokkens.

Wij leveren in NL, BE, DEU, P, FR, IT en ES. Door de Brexit kunnen we momenteel geen pakketten naar Engeland versturen.
Items langer dan 75cm kunnen niet met avondlevering verzonden worden

Let op: i.v.m. Corona kunnen wij geen pakketten langer dan 120cm versturen naar het buitenland. Items langer dan 75cm kunnen helaas niet met een avondlevering verstuurd worden.

Naam: Japanse bokken met KENMINE
Merk: All Japan Tsuba Brand
EAN code: 3.300.003

Heeft u een vraag over dit product? Wij helpen u graag verder.