0
Close Menu
 • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending boven de €50
  Voor bijna alle producten
 • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Century Versys VS BOB

De Versys VS.BOB van Century is de meest veelzijdige materiele trainingspartner op de markt. De trainingsdummie is bij uitstek geschikt voor een allro...

Lees meer

Prijs per stuk 849,00 (incl BTW)
 • Aantal:
 • Kleur:
  zwart
 • Maat:
  geen
 • Totaal (incl BTW):€ 849,00
 • Dit product is op voorraad
Bestellen
€ 849,00
Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending boven de €50
Voor bijna alle producten
Bestel uw vechtsport artikelen veilig en betrouwbaar

De Versys VS.BOB van Century is de meest veelzijdige materiele trainingspartner op de markt. De trainingsdummie is bij uitstek geschikt voor een allround vechtsporttraining.

Gebruik century vs. Bob voor allerlei vechtsporten

De trainingspop heeft de bekende uitstraling van de BOB XL, maar is veelzijdiger dan zijn broertje. De dummie is ideaal voor meerdere martial arts stijlen, waaronder taekwondo, karate, kungfu, maar ook kickboksen of het staande gevecht van MMA of Braziliaans Jiu Jitsu. Op de dummie kan geoefend worden met traptechnieken: lage trappen (zowel binnen als buitenkant been), lichaamstrappen, hoge trappen en trappen in het kruis. Daarnaast kan je ook oefenen op gerichte stoten, ellebogen, knieën en klemmen. Het volledige BOB torso met armen zorgt ervoor dat je ook kan blokken, afweren en stoten tussendoor kan oefenen.

Stabiliseer de dummie

De onderkant dient gevuld te worden met 3 losse zakken zand, deze worden leeg aangeleverd. Zie ook de video hieronder voor instructies omtrent het in elkaar zetten van de Versys VS BOB. De dummie zal meebewegen als hij geraakt wordt, maar staat stabiel en zal niet gemakkelijk kantelen.

In deze trainingsdummie zijn de beste eigenschappen van de Century BOB XL en de Century VS1 gecombineerd en daarmee is een ideale trainingspartner gecreëerd.

Verzendmogelijkheden

Let op: door het formaat en/of gewicht van dit product wordt er een toeslag van € 24,95 voor het verzenden berekend, deze worden direct getoont op de factuur. Daarnaast kan dit product niet in de avond of in het weekend geleverd worden. Voor levering naar het buitenland vragen wij je eerst contact op te nemen i.v.m. verschillende afleverkosten naar verschillende landen. Wanneer er geen contact is geweest kan het zijn dat je bestelling geannuleerd wordt of dat we vragen extra verzendkosten te betalen om het product te kunnen versturen.

Wij leveren in NL, BE, DEU, P, FR, IT en ES. Door de Brexit kunnen we momenteel geen pakketten naar Engeland versturen.
Items langer dan 75cm kunnen niet met avondlevering verzonden worden

 

Naam: Century Versys VS BOB
Merk: Century USA
EAN code: 3.270.051

Heeft u een vraag over dit product? Wij helpen u graag verder.