0
Close Menu
 • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending boven de €50
  Voor bijna alle producten
 • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Judomat 200x100x4cm 230SP

Neem i.v.m. het volume van de goederen voor verzendmogelijkheden eerst even contact met ons op voor u de bestelling plaatst! Stuur een email naar info...

Lees meer

Prijs per stuk 139,00 (incl BTW)
 • Aantal:
 • Kleur:
 • Maat:
  Kies eerst een kleur
 • Totaal (incl BTW):€ 139,00
 • Dit product is nog maar beperkt op voorraad
Bestellen
€ 139,00
Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending boven de €50
Voor bijna alle producten
Bestel uw vechtsport artikelen veilig en betrouwbaar

Neem i.v.m. het volume van de goederen voor verzendmogelijkheden eerst even contact met ons op voor u de bestelling plaatst! Stuur een email naar info@aiki-budo.nl of bel ons op 0206136764

Agglorex Judomat 200x100x4cm, 230kg/m3

Het is belangrijk dat een judomat veilig is voor de sporters, maar tevens moet een mat duurzaam zijn. Een judomat is namelijk een forse investering. De Agglorex matten worden gemaakt van de beste materialen en zijn perfect afgewerkt. Dit draagt bij aan een extra lange levensduur.

IJF Approved
De judomatten van Agglorex hebben een uitstekende reputatie en zijn goedgekeurd door de Internationale Judo Federatie. mede daarom worden deze matten op vele internationale wedstrijden zoals EK's en WK's gebruikt. Ook tijdens de "The Hague Grandprix" wordt er gebruikt gemaakt van de Agglorex judomatten.

Voor sportscholen en verenigingen hanteren wij scherpe prijzen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Veiligheid en gezondheid boven alles.
Er wordt voor de productie van de matten namelijk alleen gebruik gemaakt van de beste materialen om een lange levensduur te verzekeren. De judomatten worden volgens de internationale specificaties geproduceerd. Voor de productie van de matten worden de beste grondstoffen geselecteerd. Tijdens de productie van de judomatten en het judomattenvinyl wordt er geen gebruik gemaakt van phthalaten of weekmakers. Daarmee voldoen de Agglorex judomatten aan de Europese richtlijnen 2005/84/EG en 1907/2006 REACH.
Een Certificaat van deze test op Phthalaten is op aanvraag bij ons verkrijgbaar.
Agglorex maakt gebruik van geavanceerde technieken, dit resulteert in gelijkmatige hardheid van de budomat. De matten zijn altijd perfect afgewerkt met haakse hoeken, correcte maten en een egaal oppervlak. Door deze eigenschappen kunnen de judomatten probleemloos gelegd worden in ieder gewenst legpatroon. De kern van de matten, bestaande uit 100% PU-schuim, wordt geproduceerd in verschillende densiteiten. Wij leveren de judomatten standaard in 230kg/m3. Andere densiteiten leveren wij alleen op aanvraag.

De Agglorex judomatten worden standaard uitgerust met een zware antisliplaag in geruit latex met etra lijmversteviging aan de onderzijde. Dit zorgt ervoor dat de matten ook bij intensief gebruik niet zullen schuiven.

De bovenzijde van de matten worden gemaakt van sterk vinyl. Dit vinyl wordt over de gehele oppervlakte van de mat verlijmd en de hoeken worden gelast zodat dit een mooi en degelijk geheel vormt. Het vinyl van de judomatten hebben een rijstrodesign wat ervoor zorgt de mat wat stroever wordt.

De judomatten zijn leverbaar in de kleuren; rood, groen, olijfgroen, oranje, blauw, geel grijs en zwart.

Deze matten worden standaard geleverd met antisliplaag, met een densiteit van 230kg/m3 en in een dikte van 4cm.
Verkrijgbaar in de maten: 200x100x4cm, 150x100x4cm en 100x100x4cm.

Op aanvraag kunnen wij de matten ook leveren in:
- MMA uitvoering (glad vinyl ipv met een rijstrodesign) in de kleuren grijs, zwart, rood en blauw.
- Andere densiteit, namelijk; 210kg/m3 en 280kg/m3.
- Andere diktes, namelijk; 3, 5 of 6cm dik.


De matten met deze afmeting, 200x100x4cm, worden het meeste gebruikt op locaties waar de matten vast kunnen blijven liggen.

Neem bij vragen over de matten gerust contact met ons op.

Wij leveren in NL, BE, DEU, P, FR, IT en ES. Door de Brexit kunnen we momenteel geen pakketten naar Engeland versturen.
Items langer dan 75cm kunnen niet met avondlevering verzonden worden

Let op: i.v.m. Corona kunnen wij geen pakketten langer dan 120cm versturen naar het buitenland. Items langer dan 75cm kunnen helaas niet met een avondlevering verstuurd worden.

Naam: Judomat 200x100x4cm 230SP
Merk: Agglorex
EAN code: 3.009.900

Heeft u een vraag over dit product? Wij helpen u graag verder.