0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Bokszak staand

Een staande bokszak en andere trainingsmaterialen besteld u eenvoudig en voordelig bij Aiki Budo Sport. Wilt u online een bokszak kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse bokszakken in ons assortiment. Wat dacht u van de bokspaal op voet met een totale lengte van maar liefst 180cm. De kunststof voet kan gevuld worden met water of zand om de zak te verzwaren.

Hangende bokszak

Wilt u liever een hangende bokszak? Bij Aiki Budo vindt u een ruim assortiment hangende bokszakken voor volwassenen en kinderen. Zo is de Aqua punching bag van 55 kilo de ideale bokszak voor beginnende als ervaren vechters. Voor de kleintjes is er de Ronin kinderbokszakset in diverse vrolijke kleuren. Deze wordt ook geleverd met ketting zodat u deze gemakkelijk op kunt hangen.

Bokstraining op staande bokszak

Oefen uw boks technieken op een bokszak. Van grote rundlederen bokszakken tot kleine peervormige bokszakken. U vindt het allemaal in onze webshop. Ook besteld u bij ons andere trainingsmaterialen die gericht zijn op het trainen van trappen en stoten zoals:

  • Staande boks poppen
  • Trapkussens
  • Coaching mitts en targets
  • Ophangmaterialen

Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim assortiment bokshandschoenen van diverse merken zoals Ronin, Muay en Adidas. Om het helemaal af te maken kunt u ook sportkleding bestellen. Van Thai- en bokskleding en karate en judo pakken tot fitness kleding. Bij Aiki Budo Sport slaagt u altijd.

Staande bokszak bestellen

Wilt u uw boks techniek trainen? Bestel dan een staande bokszak bij Aiki Budo Sport. Liever de bokszak in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze winkel in Amsterdam. Onze medewerkers kunnen alles over de producten vertellen en adviseren u graag. 

Bokszakken Assortiment

 

 

Bokszak staand kopen bij Aiki Budo Sport