0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Budo winkel

budowinkel in Amsterdam en omstreken is Aiki Budo. Al veertig jaar de leverancier van alle budo artikelen die u zich maar kunt wensen. Bent u op zoek naar een judopak, protectie, kickbokshandschoenen of sportvoeding? Bij Aiki Budo vindt u gegarandeerd wat u zoekt. De producten in het assortiment zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en hebben allemaal een scherpe prijs.

ALLE BUDOPRODUCTEN

Wij kunnen u vakkundig adviseren bij het kiezen van budo artikelen, vanwege onze jarenlange ervaring. Alle producten zijn gemakkelijk te bestellen in de webwinkel en als u vóór 12.00 uur bestelt, is de bestelling zelfs de volgende dag al in huis. Een aantal vechtsportartikelen die wij verkopen zijn:

WELKE BUDOARTIKELEN HEB IK NODIG?

Wat u precies nodig heeft voor een goede training verschilt per vechtsport. Als u bijvoorbeeld bokswedstrijden wilt gaan spelen, is het belangrijk om de juiste bokshandschoenen te dragen. Voor een goede voorbereiding zijn bokszakken en boksballen nodig tijdens de trainingen. Bij andere sporten, zoals judo, is de outfit - in de vorm van een speciaal pak - een belangrijk onderdeel. Breng een bezoek aan onze budowinikel in Amsterdam, en laat u adviseren door onze ervaren verkoopmedewerkers.

BUDOPROTECTIE

Bij het beoefenen van Budo en Taekwondo is goede kleding belangrijk en wilt u natuurlijk geen letsel oplopen. Vooral bij boksen of kickboksen worden nog wel eens rake klappen uitgedeeld. Om uzelf hiertegen te beschermen verkopen wij scheenbeschermers, borstbeschermers en hoofdbeschermers. Ook voor kinderen hebben wij speciale protectie. Complete body protectors en mondbitjes zijn allemaal te vinden in ons assortiment.

SNEL BEZORGDE ARTIKELEN VANUIT BUDOWINKEL

Wanneer u de producten voor 12.00 uur bestelt, kunt u er de volgende dag al mee trainen. Als budowinkel streven wij naar een snelle bezorging. Bekijk regelmatig onze nieuwspagina voor alle updates over het assortiment en de nieuwste aanbiedingen.

AIKI BUDO, UW BUDOWINKEL

In de winkel vindt u dus protectie, vechtsportkleding, budoschoenen, accessoires en andere benodigdheden. Het maakt niet uit of u net begint met een vechtsport, of juist al jarenlange ervaring heeft, wij staan voor u klaar. Het juiste artikel voor u is altijd te vinden, dankzij ons assortiment met meer dan 3000 budoartikelen. Alle artikelen die u in de webshop kunt bestellen, zijn ook in de winkel te bewonderen. U kunt dus de producten in de winkel komen passen als u daar behoefte aan heeft. Wilt u dan nog even nadenken over de aankoop? U kunt de producten gemakkelijk later in de webshop bestellen. Is de aankoop toch niet naar uw zin? Dan kunt u deze ruilen of terugbrengen in de winkel. Kom dus zeker een keer langs in de Aiki Budowinkel in Amsterdam of online!

Assortiment Aiki Budo

 

 

De Budowinkel in Amsterdam Aiki-Budo Sport