0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Dames borstbeschermer

Dames borstbeschermer bij Aiki-Budo SportEen dames borstbeschermer is zowel geschikt voor training als voor wedstrijden. Met een borstbeschermer sport je op een comfortabele manier, zonder je zorgen te hoeven maken over gevoelige of pijnlijke borsten. Bij Aiki-Budo verkopen we diverse borstbeschermers voor dames, in veel verschillende maten en kleuren, zodat er altijd wel wat voor je bijzit. Een dames borstbeschermer voorkomt blessures en maakt zorgeloos sporten mogelijk.

DAMES BORSTBESCHERMER IN IEDERE MAAT

Het dragen van borstbeschermers is voor dames tijdens karate in veel gevallen verplicht en bij andere vechtsporten sterk aan te raden. Hierbij is het ten zeerste van belang dat je de juiste maat borstbeschermer draagt. Bij de producten van Aiki-Budo vind je een handige maattabel zodat je gemakkelijk een passende dames borstbeschermer kunt vinden. Naast een borstbeschermer vind je bij ons ook diverse andere protectie artikelen:

  • body protector;
  • been beschermer;
  • hand- en armbeschermers;
  • hoofd beschermers.

Het is immers niet alleen aan te raden om je borsten, maar ook de rest van uw lichaam te ontzien van klappen. Draag een hoofdbeschermer wanneer je hard gaat sparren. Deze beschermer is gemakkelijk vast te maken met sterk klitteband en heeft een prettige pasvorm. Een beenbeschermer is daarnaast handig wanneer je ernstige blessures wilt voorkomen. Bezoek onze webshop om een dames borstbeschermer of andere vorm van protectie te bestellen.

VERSCHIL SPORTBEHA EN BORSTBESCHERMER

Sportbeha’s zijn vooral bedoeld voor intensieve sporten, zoals fitness, hardlopen en crossfit. De sportbeha’s van Panache bieden voldoende bescherming voor dit soort activiteiten. Een dames borstbeschermer is een elastisch topje waar je gemakkelijk twee schelpen in schuift om de borsten te beschermen voor klappen en stoten. Deze schelpen moeten de juiste maat hebben, omdat ze anders niet effectief zijn. Een te kleine of te grote maat schelp vangt de klappen niet goed op, waardoor de borstbeschermer niet optimaal werkt. De borstbeschermers van QP Sport zijn uitstekend geschikt voor vechtsporten als boksen en karate.

DAMES BORSTBESCHERMER ONLINE BESTELLEN

De topjes bij onze dames borstbeschermers zijn verkrijgbaar in wit of zwart. Bekijk snel ons aanbod scherp geprijsde borstbeschermers in onze webwinkel. Wil je liever een dames borstbeschermer of ander soort protectie passen in een winkel? Ook dat is mogelijk. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Assortiment Body protectors