0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Gepersonaliseerde Bokshandschoenen

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om voor jezelf, of voor iemand anders, een paar unieke bokshandschoenen aan te schaffen. Wij kunnen deze bokshandschoenen voor je laten bedrukken met een opdruk naar keuze. Dat kan dus van alles zijn: een logo, een foto, een landschap, een tekst of portret. Dus ben je opzoek naar custom bokshandschoenen, of naar een uniek cadeau? Dan kan je hier jouw gepersonaliseerde bokshandschoenen online bestellen.

Custom bokshandschoenen assortiment 

Op dit moment hebben we de “Fighter” bokshandschoenen van ons merk Ronin ook laten maken in een hele witte en een hele zwarte variant. Deze zijn beschikbaar in 4 verschillende gewichten: 10oz t/m 16oz. Je kunt jouw opdruk horizontaal of verticaal laten drukken. Je kunt, net als bij standaard bokshandschoenen, bandage en binnenhandschoenen aanschaffen om je polsen te beschermen en je bokshandschoenen lang mooi te houden.

Gepersonaliseerde bokshandschoenen ontwerpen

Om een paar gepersonaliseerde bokshandschoenen te bestellen heb je enkel een afbeelding nodig van hoge resolutie. Wil je een tekst of logo op je bokshandschoenen laten drukken? Zorg er dan voor dat je een afbeelding aanlevert met een doorzichtige achtergrond. Heb je hulp nodig bij het aanleveren van jouw ontwerp? Dan kan je altijd het vragenformulier onder het product invullen of ons even bellen: 020-6136764. We helpen je graag verder om jouw ultieme gepersonaliseerde bokshandschoen te ontwerpen!

Ben je geïnteresseerd als sportschool? Neem dan ook contact met ons op over de mogelijkheden.